Behandeling van alvleesklierkanker in Turkije

Overweegt u een behandeling voor alvleesklierkanker in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle therapie in Turkije.

BesteKlinieken.com biedt informatie over de behandeling van alvleesklierkanker in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een professional uit de gezondheidszorg.

Hoeveel kost een behandeling voor alvleesklierkanker in Turkije?

Een operatie voor alvleesklierkanker kost gemiddeld €8.500 in Istanbul, Turkije. Afhankelijk van de ernst van de ziekte, het type operatie en de gekozen kliniek, is de laagste prijs voor een operatie voor alvleesklierkanker in Turkije €4.800 en kan deze oplopen tot €19.000.

Behandeling voor alvleesklierkanker in Turkije8.500 €
Proton bundel therapie42.000 €
Tomotherapie7.800 €
Whipple-operatie (pancreasoduodenectomie)12.800 €
NanoKnife11.200 €

Behandeling van alvleesklierkanker in Turkije

De alvleesklier is een van de vitale organen van het lichaam. Het heeft een aantal belangrijke functies. De eerste is het produceren van alvleeskliersap, het enzym dat essentieel is voor de spijsvertering. De tweede functie is het afscheiden van het hormoon insuline, dat de bloedsuikerspiegel reguleert.

In deze klier boven in de buik kan kanker ontstaan. De ziekte wordt vaak in verband gebracht met verstoringen in het gedrag en de groei van de cellen. Het is zeldzaam en aanvankelijk asymptomatisch. Een vroege diagnose is vaak onmogelijk. Dit kan de kans op genezing verkleinen .

De behandeling van alvleesklierkanker is complex. Veel patiënten hebben besloten om naar Turkije te reizen voor een betere behandeling. Het land staat bekend om zijn onderzoek naar geavanceerde behandelstrategieën voor deze ziekte. Lokale deskundigen hebben revolutionaire behandelprogramma ‘s ontdekt. Deze worden in sommige ziekenhuizen in het land toegepast.

Veel internationale patiënten hebben ervoor gekozen om alvleesklierkanker in Turkije te laten behandelen. Medisch toerisme is een belangrijke activiteit geworden in dit land aan de Bosporus.

Wat houdt de behandeling voor alvleesklierkanker in Turkije in?

De cellen van de alvleesklier kunnen abnormale veranderingen ondergaan. Dit leidt tot de vorming van een kwaadaardige of kankergezwel. De patiënt heeft dan alvleesklierkanker. De ziekte kan twee vormen aannemen:

  • Ductaal adenocarcinoom dat verband houdt met veranderingen die de exocriene cellen ondergaan die verantwoordelijk zijn voor de enzymproductie, en dat ongeveer 95% van de gevallen uitmaakt,
  • Adenosquameus carcinoom dat verband houdt met veranderingen in de endocriene cellen die verantwoordelijk zijn voor de insulineproductie, de zeldzaamste vorm van de ziekte.

Het eerste symptoom van de ziekte treedt in de meeste gevallen pas laat op. Deze kunnen het volgende omvatten

  • Pijn in de bovenbuik die zich uitbreidt naar de rug,
  • Verlies van eetlust,
  • Onvrijwillig gewichtsverlies,
  • Recente diabetes,
  • Depressie,
  • Zich moe voelen,
  • Geelzucht of vergeling van de huid,
  • Vorming van bloedstolsels.

Als deze symptomen optreden, heeft alvleesklierkanker al een vergevorderd stadium bereikt. Het moet daarom dringend behandeld worden met een effectieve methode. De behandeling van alvleesklierkanker in Turkije is gebaseerd op verschillende technieken. De oncologie-experts van het land werken aan een gepersonaliseerd zorgproces.

Lees ons dossier over immunotherapie, behandeling van prostaatkanker, behandeling van hersentumoren, behandeling van longkanker en behandeling van de ziekte van Parkinson.

Hoe wordt alvleesklierkanker behandeld in Turkije?

Voorbereiding

Elke behandeling voor alvleesklierkanker in Turkije wordt voorafgegaan door een nauwkeurige diagnose. Daarom wordt er een eerste consult gepland. Tijdens dit consult zal de arts de patiënt vragen om verschillende tests te ondergaan, waaronder :

  • Een bloedonderzoek,
  • Een echografie van de buik,
  • Beeldvormende tests zoals CT of MRI,
  • Endoscopische echografie
  • Een biopsie.

Het behandelplan wordt opgesteld op basis van de resultaten van deze verschillende onderzoeken. De arts informeert de patiënt over de gekozen methode. Hij bereidt de patiënt ook voor door uit te leggen hoe de procedure zal worden uitgevoerd.

Behandeling

Oncologen kunnen nu een aantal innovatieve methoden gebruiken om alvleesklierkanker in Turkije te behandelen. De arts kan er één van kiezen. Maar soms zal hij voor een combinatie ervan kiezen. Zijn beslissing hangt af van de gezondheidstoestand van de patiënt, het type kanker en het stadium van progressie. Oncologie-experts kunnen kiezen voor :

  • Chemotherapie, een techniek waarbij elke kankercel gedood wordt door het toedienen van medicijnen,
  • Radiotherapie om kwaadaardige cellen te doden of de grootte van de tumor te verkleinen met behulp van hoogenergetische stralen,
  • Gerichte therapie gebaseerd op het toedienen van medicijnen die kunnen voorkomen dat de kanker groeit,
  • Distale pancreatectomie , een chirurgische ingreep waarbij het aangetaste deel van de alvleesklier wordt verwijderd,
  • Totale pancreatectomie , waarbij de hele alvleesklier wordt verwijderd.

Herstel

Het is niet mogelijk om de duur van de herstelperiode aan te geven. Veel factoren kunnen het herstel vertragen. Dit zijn onder andere de gekozen behandeling, de uitkomst en de ernst van de ziekte. Het herstel duurt echter meestal enkele weken of maanden.

Het herstel zal waarschijnlijk traag verlopen als de behandeling een gedeeltelijke of volledige operatie omvat. Patiënten moeten na de operatie een week in het ziekenhuis blijven. Opname op een intensivecareafdeling is gepland zodra de patiënt de operatiekamer verlaat. De patiënt moet onder streng medisch toezicht staan.

De chirurg moet de gezondheidstoestand van de patiënt nauwlettend in de gaten houden. De herstelperiode kan ook voor hen lang zijn. Tijdens de herstelperiode zal het medische team de patiënt in de gaten houden, zodat ze

  • Eventuele negatieve effecten van de behandeling op te sporen
  • Het effect van de behandeling evalueren,
  • Patiënten helpen om snel te herstellen met hoogwaardige medische zorg.

Wat zijn de risico’s, complicaties en bijwerkingen?

Risico’s en complicaties zijn vaak gekoppeld aan de gekozen behandeling. Ze omvatten

  • Risico’s die gepaard gaan met chirurgie, zoals bloedingen en infecties,
  • De ontwikkeling van diabetes,
  • Allergieën die verband houden met algehele anesthesie,
  • Verlies van alvleesklierfunctie,
  • Vernietiging van gezonde cellen of weefsel,
  • Vermoeidheid en misselijkheid in verband met chemotherapie, enz.

Waarom kiezen voor een alvleesklierbehandeling in Turkije?

Alvleesklierkankerbehandelen in Turkije is een beslissing met veel voordelen. Eerst en vooral hebben de meeste ziekenhuizen in het land medische faciliteiten van wereldklasse. Deze instellingen worden bemand door ervaren oncologische specialisten. Sommigen van hen hebben deelgenomen aan het onderzoek dat heeft geleid tot de ontwikkeling van moderne, hoogwaardige behandeltechnieken .

Dit alles betekent dat patiënten kunnen profiteren van de zorg van een ervaren arts. Dit is een factor die een succesvolle behandeling bevordert. Turkse oncologen vertrouwen ook op geavanceerde technologie om hun patiënten goed te kunnen behandelen. De meest gerenommeerde instellingen bevinden zich in Istanbul en Ankara, om er maar een paar te noemen:

  • Acibadem Atakent Hospital, een geaccrediteerde multispecialistische instelling,
  • Het Florence Nightingale Ziekenhuis in Istanbul, dat een hoogwaardige gezondheidszorg biedt,
  • Anadolu Medisch Centrum in Istanbul,
  • Memorial Hospital in Ankara.

Turkije biedt ook betaalbare behandelingskosten. Dit is nog een reden waarom een medische reis naar dit land een aantrekkelijke optie is voor zowel mannen als vrouwen met alvleesklierkanker.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over de behandeling van alvleesklierkanker

Hoeveel kost een behandeling voor alvleesklierkanker in Turkije?

De totale prijs varieert afhankelijk van een groot aantal factoren. Deze omvatten het type en het stadium van de ziekte en de reputatie van de instelling. De kosten van een behandeling voor alvleesklierkanker in Turkije variëren van €4.800 tot €19.000

Wat is het succespercentage?

Turkse artsen bieden patiënten een persoonlijke behandeling op basis van een nauwkeurige diagnose. Ze gebruiken ook ultramoderne apparatuur en zorgen goed voor de patiënten. Dit alles wijst op een hoog succespercentage.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

Er zijn veel parameters die een rol spelen bij het bepalen van de verblijfsduur voor de behandeling van alvleesklierkanker in Turkije. Het toegepaste behandelplan is het belangrijkste. De patiënt moet bereid zijn om minstens een maand in het land te blijven.

Wat is het resultaat van de behandeling van alvleesklierkanker in Turkije?

Het resultaat hangt af van hoe het lichaam van de patiënt op de behandeling reageert. Factoren zoals de mogelijkheid om de tumor te verwijderen en het stadium van de kanker kunnen ook van invloed zijn. Moderne behandelingsmethoden kunnen de levensverwachting van een patiënt echter verlengen.

Welk land wordt gebruikt om alvleesklierkanker te behandelen?

Kankerpatiënten kunnen een goede behandeling krijgen in Duitsland, Spanje, Thailand, de Republiek Korea en China. Maar Turkije is de bestemming bij uitstek. Het onderscheidt zich door zijn kwaliteitszorg tegen redelijke prijzen.

Hoe organiseert u medische reizen voor een behandeling voor alvleesklierkanker in Turkije?

Samenwerken met specialisten op het gebied van medisch toerisme is een zekere manier om uw reis naar Turkije voor een behandeling voor alvleesklierkanker te plannen. Wij kunnen u een complete service bieden, inclusief: vertaaldiensten, accommodatie, vervoer, keuze van kliniek of ziekenhuis, behandeling, enz.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️