Behandeling van leverkanker in Turkije

Overweegt u een behandeling voor leverkanker in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle therapie in Turkije.

BesteKlinieken.com biedt informatie over de behandeling van leverkanker in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een professionele zorgverlener.

Hoeveel kost een behandeling voor leverkanker in Turkije?

Een leverkankeroperatie kost gemiddeld €8.000 in Istanbul, Turkije. Afhankelijk van de ernst van de ziekte, het type operatie en de gekozen kliniek, is de laagste prijs voor een leverkankeroperatie in Turkije €4.200 en kan deze oplopen tot €17.000.

Biopsie450 €
Lever chemo-embolisatie4.200 €
chemotherapie1.650 €
CyberKnife®4.100 €
NanoKnife®2.500 €
Tomotherapie8.500 €
Volledige behandeling van leverkanker17.000 €

Behandeling van leverkanker in Turkije: een complete gids

Volgens het principe van medisch toerisme heeft een Fransman het recht om een behandeling voor leverkanker in Turkije te plannen. Er zijn verschillende redenen om deze beslissing te nemen. De wetenschap dat de patiënt er niet alleen voor staat bij het nemen van de beslissing. De supervisie van de behandelend arts (en eventueel gelijkwaardige specialisten) is essentieel.

Als reisbureau dat gespecialiseerd is in ingrepen en operaties in het buitenland, mengen wij ons niet in het therapeutische of zorgondersteunende proces. De rol van onze adviseurs is het bepalen van alle logistieke aspecten van uw verblijf: het boeken van het hotel, het coördineren van de reis naar de zorginstellingen, het bestellen van vliegtickets, enz

Voordat we dieper ingaan op onze werkwijze, willen we graag een paar vragen bekijken die regelmatig gesteld worden over deze aandoening. Deze uitleg, hoewel goed gedocumenteerd, vervangt in geen geval de diagnose en aanbevelingen van een specialist.

Wat is leverkanker?

Leverkanker ontstaat wanneer kwaadaardige cellen zich in het leverweefsel hebben gevormd. De lever is een vitaal orgaan, dat zich rechtsboven in de buik bevindt. Zodra een complicatie wordt ontdekt, is het essentieel om in te grijpen. Dit deel van het lichaam vervult een aantal essentiële functies.

Het is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de productie van gal, een stof die het spijsverteringsproces aanzienlijk vergemakkelijkt. Het helpt ook bij het ontgiften van het bloed.

Ondanks de wetenschappelijke vooruitgang zal het aantal gevallen volgens recente onderzoeken wereldwijd toenemen.

Een artikel gepubliceerd door de krant Libération (de journalist citeert zelf het Journal of Hepatology) legt uit dat “in 2020 wereldwijd 905.700 mensen gediagnosticeerd werden met leverkanker en 830.200 mensen eraan overleden”. Prognoses suggereren een toename van “meer dan 55%”, op deze basis, tussen nu en 2024.

Gezien deze voorspellingen is preventie essentieel. Vroege opsporing vergroot de kans op herstel.

Lees ons artikel over levertransplantaties in Turkije en de behandeling van alvleesklierkanker in Istanbul.

Wie wordt er getroffen door leverkanker (leeftijd, geslacht, enz.)?

Leverkanker komt voornamelijk voor bij mensen van 60 jaar en ouder, hoewel er uitzonderingen kunnen zijn. Volgens het artikel in Libération“treft de ziekte mannen meer dan vrouwen, en neemt het risico toe met de leeftijd”.

Een gezonde levensstijl is ook een van de oorzaken van leverkanker. Overmatig gebruik van alcoholische dranken, overgewicht en bepaalde co-morbiditeiten verhogen het risico om de ziekte te krijgen. Hieronder vallen chronische infecties met het hepatitis B- en C-virus, levercirrose en stofwisselingsziekten zoals niet-alcoholische vette leverziekte (NAFLD) of niet-alcoholische steatohepatitis (NASH).

De bovenstaande cijfers zijn zorgwekkend, maar er zijn behandelingen beschikbaar . Deze omvatten transplantatie, een van de meest voorkomende operaties. Dit is niet zonder risico, maar biedt voor sommige patiënten een kans op remissie. Leverresectie, waarbij de lever gedeeltelijk wordt verwijderd, is een andere optie. Ten slotte kan de medische wereld ablatie aanbevelen. De kankercellen worden dan gericht vernietigd.

Hier kan een medische reis naar het land van de Bosporus worden geregeld. Maar waarom heeft dit soms de voorkeur?

Waarom naar Turkije gaan om leverkanker te behandelen?

Er zijn een aantal redenen waarom patiënten zich tot een specialist in Turkije wenden, in Istanbul of elders. Hier volgt een selectie van de meest genoemde redenen.

1. De kosten van de behandeling

Het mechanisme van de terugbetaling door de ziektekostenverzekering is niet voldoende om een verschil te maken. Ondanks deze deelname brengt de behandeling van leverkanker aanzienlijke kosten met zich mee, zowel op het moment van diagnose, interventie als remissie.

Er zijn veel kleine, prestigieuze klinieken in Turkije, die het hele jaar door bezocht worden door internationale patiënten . Als gevolg hiervan zijn de Fransen die Turkije als bestemming kiezen , op zoek naar een behandeling van hoge kwaliteit tegen meer betaalbare tarieven .

2. Turkije, een wereldreferentie voor orgaantransplantaties

Hoewel het eerste punt in veel gevallen geldig is, is het bijzonder relevant voor de aandoening die we hier bespreken. In de woorden van TRT Français (de Franse tak van de Turkse Radio en Televisie) is Turkije “erin geslaagd om een van ‘s werelds belangrijkste bestemmingen voor orgaantransplantaties te worden, in navolging van Zuid-Korea, Europa en de Verenigde Staten”.

Er zou een heel dossier gewijd moeten worden aan het bestuderen van dit fenomeen om alle implicaties te begrijpen. Laten we er één uitlichten: de “culturele”. Orgaandonatie bij leven is nog steeds een groot taboe in Turkije. Bij gebrek aan postmortale“mogelijkheden” was het nodig om “de kritieke beperkingen te overwinnen die verbonden zijn aan operaties tussen levende donoren en zieke ontvangers”.

Het is een verbazingwekkend proces, dat ertoe heeft geleid dat lokale specialisten hun technische vaardigheden hebben verdubbeld om de behandelingen met succes te kunnen uitvoeren . Hoewel dit geen wedstrijd is, wordt het weerspiegeld in het succespercentage van de transplantaties. Afhankelijk van de bron varieert dit tussen 85 en 95%. Dit moet strikt worden onderscheiden van het remissiepercentage voor leverkanker. Hoewel de twee medische procedures in bepaalde situaties met elkaar samenhangen, blijven ze toch van elkaar verschillen.

3. Een andere, meer ontspannen omgeving

Onze agenten laten geen middel onbeproefd bij het organiseren van de reis- en verblijfsarrangementen van een cliënt. De context waarin de behandeling plaatsvindt, helpt om ervoor te zorgen dat de operatie in de best mogelijke omstandigheden wordt uitgevoerd. Turkije zelf biedt een ideale omgeving om los te laten; de prachtige landschappen en het heersende klimaat in bepaalde regio’s zijn waardevolle troeven.

Het gevoel voor service is ook bijzonder goed ontwikkeld in dit land, waar veel talenten samenkomen. Nogmaals, volgens de meer toegankelijke prijzen zijn de “extra’s” talrijker, zelfs als het etablissement geen specifieke luxe claimt. Het maakt allemaal deel uit van de nationale medische cultuur.

Hoe organiseert u uw medische reis naar Turkije?

Eerst en vooral willen we u eraan herinneren hoe belangrijk het is om de procedure te laten valideren door een beëdigd professional. Alleen hij/zij kan de noodzaak van de behandeling en de bijbehorende procedures bevestigen.

Zodra de keuze is gemaakt, zijn er verschillende stappen die gevolgd moeten worden. Alleen in bepaalde gevallen is het nodig om een medisch visum aan te vragen.

Hoe dan ook, ons reisbureau doet zijn uiterste best om deze essentiële reis te vereenvoudigen. Vanaf het moment dat u op de luchthaven aankomt, staan onze teams voor u klaar. We hebben met name contacten met de beste ziekenhuizen en klinieken in de regio. Wanneer u de gevraagde informatie invult, die strikt vertrouwelijk wordt behandeld, sturen wij u een medische offerte op maat.

Waarom de voorbereiding van mijn medisch verblijf aan een reisbureau toevertrouwen?

Dankzij deze persoonlijke service profiteert u van..

  • Absolute reactiviteit. Als er zich een probleem voordoet (communicatiemoeilijkheden ter plaatse, vertragingen buiten onze controle, enz.
  • Totale transparantie. Alle essentiële informatie wordt u vooraf meegedeeld. U weet hoeveel de verschillende diensten kosten.
  • Aanwezigheid ter plaatse. Wij werken niet alleen online. Onze klanten profiteren van assistentie “ter plaatse”, tijdens de hele behandeling.

We zijn altijd beschikbaar, ongeacht de tijd van het jaar. De behandeling van leverkanker is een stressvolle medische procedure – onze hulp maakt het gemakkelijker om ermee om te gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken over taxi’s, cateringenzovoort. U kunt altijd speciale verzoeken doen.

Aarzel niet om nu contact met ons op te nemen om ze te bespreken. Onze experts kunnen al uw vragen beantwoorden. Als u voor deze optie kiest , zal uw medische reis naar Turkije onder de best mogelijke omstandigheden plaatsvinden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over leverkanker in Turkije

Hoeveel kost een behandeling voor leverkanker in Turkije?

De prijs van een operatie om leverkanker in Turkije te genezen hangt af van veel factoren. Ter indicatie: de prijs varieert tussen €4.200 en €17.000.

Wat is leverkanker?

De term “leverkanker” is eigenlijk een synoniem voor “leverkanker”. Er is geen medisch verschil tussen de twee termen.

Wat is het succespercentage van de behandeling van leverkanker?

Internationaal, en volgens informatie gepubliceerd op de website van de Mayo Clinic, zijn er verschillende succespercentages. Voor leverresectie (chirurgie) is dat 50-70% na 5 jaar of langer. Transplantaties hebben daarentegen een succespercentage van 60-75%.

Hoe lang duurt het herstel na een leverkankeroperatie?

De herstelperiode duurt tussen 5 dagen en 3 weken, afhankelijk van het individu en het type operatie. Dit omvat revalidatie-oefeningen en voortdurende controle.

Is het mogelijk om in Turkije te worden geopereerd zonder de plaatselijke taal te spreken?

Ja, het is mogelijk. Tegenwoordig is er nog steeds een taalbarrière, maar dit is verminderd door het gebruik van vertaalhulpmiddelen en gekwalificeerde tolken.

Welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen na een leveroperatie?

Regelmatige medische controles zijn essentieel. Een Franse expert zal het van u overnemen wanneer u terugkeert uit het buitenland. Bepaalde voedingsmiddelen en activiteiten moeten vermeden worden; volg de aanbevelingen van de artsen die u raadpleegt.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️