Behandeling van longkanker in Turkije

Overweegt u een behandeling voor longkanker in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over behandeling, herstel en kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle behandeling in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over de behandeling van longkanker in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse artsen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een arts.

Hoeveel kost een behandeling voor longkanker in Turkije?

Deminimale kosten van een longkankerbehandeling in Turkije zijn ongeveer €9.000. Wij kunnen u een volledige offerte geven, inclusief de kosten voor ziekenhuisopname, medicatie, vervoer, accommodatie en vertaling. Evenals postoperatieve follow-up.

Verschillende variabelen beïnvloeden de totale prijs van een longbehandeling in Turkije. Eerst en vooral is er het stadium van de kanker. Als de ziekte heel vroeg wordt ontdekt, duurt de behandeling niet lang. Andere variabelen zijn

  • De complexiteit van het geval,
  • De gekozen therapie,
  • De honoraria van chirurg en oncoloog,
  • Het verblijf in het ziekenhuis, inclusief de verleende service.
Behandeling van longkanker in Turkije9000 €

Focus op longkankerbehandeling in Turkije

Longkanker bestrijden is ongetwijfeld een van de grootste gevechten die iemand kan leveren. Het begint zodra de diagnose is gesteld. Weten dat u deze verachtelijke ziekte hebt, is al een beproeving. Vervolgens moet u het de mensen die het dichtst bij u staan vertellen, want zonder hun morele steun wordt de strijd nog moeilijker.

De patiënt moet de agressiviteit van de ziekte weerstaan. Ze hebben ook een hoogwaardige behandeling nodig als ze deze strijd willen winnen. De tussenkomst van een ervaren oncologisch specialist wordt een absolute noodzaak. Alleen hij of zij kan de ideale therapeutische protocollen bepalen, afhankelijk van het stadium van de ziekte.

Veel patiënten besluiten om een behandeling voor longkanker in Turkije te ondergaan. Dit land staat bekend als de beste bestemming voor medisch toerisme. Elk jaar reizen patiënten van over de hele wereld hierheen voor een behandeling voor een breed scala aan aandoeningen. Velen van hen hebben ervoor gekozen om medische reisspecialisten in te schakelen om hun verblijf te plannen.

Lees ons artikel over de behandeling van de ziekte van Parkinson in Turkije en een hartklepvervangende operatie in Istanbul.

Wat is de behandeling voor longkanker in Turkije?

Wat is longkanker?

Volgens de laatste cijfers lijden in Frankrijk meer dan 33.000 mannen en meer dan 19.000 vrouwen aan dit type kanker. De gemiddelde leeftijd van de patiënten is 65 jaar. De ziekte komt vaker voor bij mannen. Het is de vierde meest gediagnosticeerde vorm van kanker. Het staat achter prostaat-, borst- en colorectale kanker. Opgemerkt moet worden dat deoverlevingskans voor een patiënt vrij laag blijft. Het is slechts 5 jaar.

Dit in aanmerking genomen, is longkanker een zeer dodelijke ziekte. Het ontstaat door de oncontroleerbare ontwikkeling van abnormale cellen in de bronchiën of longblaasjes. Deze cellen vormen een kwaadaardige of kankergezwel.

Dagelijks roken is de belangrijkste oorzaak van longkanker. Maar ook andere factoren bevorderen de ontwikkeling ervan, zoals :

  • Een familiegeschiedenis van bronchiale kanker,
  • Luchtvervuiling,
  • Blootstelling aan giftige stoffen zoals ruwe olie, asbest en radon,
  • Blootstelling aan straling.

Hoe zit het met de symptomen?

De ziekte is nogal stiekem. De symptomen verschijnen laat. De kanker is vaak al in een vergevorderd stadium voordat de diagnose wordt gesteld. Hierdoor is het moeilijk te behandelen. Pijn op de borst, ademhalingsmoeilijkheden, een hardnekkige hoest en sputum met bloed zijn de waarschuwingssignalen.

Behandeling van longkanker in Turkije

Er zijn twee soorten longkanker. Kleincellige longkanker (SCLC) die samenhangt met roken komt het minst voor. Het ontwikkelt en verspreidt zich snel. Niet-kleincellige longkanker (NSCLC), zoals plaveiselcelcarcinoom, komt vaker voor. Deze ontwikkelt zich langzamer. Er zijn verschillende vormen van behandeling voor longkanker in Turkije.

  • Oncologische chirurgie staat bovenaan de lijst. Hiermee kan de tumor voor eens en altijd verwijderd worden. De oncoloog raadt deze behandeling vaak aan in het geval van NSCLC. De chirurg voert een lobectomie uit wanneer de kanker zich in een beginstadium bevindt. Het doel van deze operatie is om een deel van de long te verwijderen. Een pneumonectomie wordt uitgevoerd als de tumor is uitgezaaid. Dit staat bekend als een volledige verwijdering van het orgaan.
  • Chemotherapie is een andere bekende medische behandeling. Het bestaat uit het toedienen van medicijnen tegen kanker via injectie of oraal. Het doel van chemotherapie is om elke kankercel te vernietigen en te voorkomen dat deze zich vermenigvuldigt. De behandeling bevordert ook het herstel van gezond weefsel. Chemotherapie kan voor en/of na een operatie worden gepland.
  • Radiotherapie wordt alleen of als aanvullende behandeling gebruikt. De oncoloog gebruikt deze techniek wanneer de tumor niet geopereerd kan worden. Radiotherapie is ook geschikt voor de behandeling van uitgezaaide kanker. Het doel is om kankercellen te vernietigen met behulp van hoogenergetische straling.
  • Immunotherapie is een nieuwe behandeling voor longkanker in Turkije. Het is ontwikkeld om het immuunsysteem te stimuleren. Hierdoor kan het de kankercellen zelf elimineren.
  • Bij gerichte therapie worden medicijnen gebruikt om kwaadaardige cellen aan te pakken. Deze kunnen zich dan niet meer vermenigvuldigen of verspreiden. Deze niet-invasieve therapie wordt voornamelijk bij kinderen gebruikt.

Voor wie is een longkankerbehandeling in Turkije geschikt?

De behandeling is geschikt voor iedereen die aan de ziekte lijdt. Internationale patiënten hebben toegang tot medische zorg die is afgestemd op het stadium van hun ziekte.

Waarom een behandeling voor longkanker in Turkije?

Longkankerbehandeling in Turkije is een verstandige optie. Ontdek waarom.

Gespecialiseerde behandelingsfaciliteiten

Dit West-Aziatische land heeft een groot aantal ziekenhuizen die gespecialiseerd zijn inde behandeling van longkanker :

  • Medicana International istanbul,
  • Antalya Memorial Ziekenhuis,
  • Medicana International Ankara,
  • Medical Park tokat ziekenhuis in Tokat, Turkije,
  • Anadolu Medisch Centrum in Kocaeli,
  • Anadolu Multidisciplinaire Kliniek in Istanbul,
  • Biruni Universitair Ziekenhuis in Istanbul,
  • Medical Park van de Universiteit van Istinye in Istanbul.

Al deze instellingen beschikken over ultramoderne medische faciliteiten. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van longkanker. Daarom hebben ze een competent medisch team. Elke deskundige in het team heeft de training en ervaring gekregen die nodig is om patiënten met deze ziekte te behandelen.

Moderne, effectieve medische zorg

Wanneeru een behandeling voor longkanker in Turkije ondergaat, hebt u toegang tot betere zorg. Het is de moeite waard om op te merken dat het land een voorsprong heeft op dit gebied. De Turkse regering heeft grote stappen gezet om de plaatselijke gezondheidszorg te verbeteren. Het land heeft nu geavanceerde medische faciliteiten. De zorg die aan patiënten wordt gegeven is van de hoogste kwaliteit, omdat het medisch personeel ook hooggekwalificeerd is.

De therapeutische protocollen in het land zijn ook aanzienlijk verbeterd. Turkse wetenschappers werken onvermoeibaar aan het verbeteren van kankerbehandelingen.

Een team onderzoekers doet momenteel onderzoek naar een nieuw medicijn. Het is ontworpen om longkanker te behandelen. De professor scheikunde aan de Bogazici Universiteit, Rana Nomak Sanyal, zit achter deze behandeling. De eerste fase van het wetenschappelijk onderzoek is al begonnen. Er zijn 16 vrijwilligers bij betrokken.

De onderzoekers zullen eerst de maximale dosis van het medicijn bepalen die de patiënten kunnen verdragen. Daarna zullen ze de werkzaamheid en bijwerkingen van het product beoordelen.

Het succes van dit onderzoek zou een sprankje hoop bieden aan patiënten die lijden aan bronchiale kanker . Het product bevat een doelgericht middel. Het zou het wondermiddel kunnen worden voor patiënten die geen succes hebben gehad met conventionele behandelingen.

Goedkope zorg

De kosten voor de behandeling van longkanker in Turkije zijn betaalbaar in vergelijking met andere landen. Patiënten kunnen profiteren van een voordelige aanbieding door het offerteaanvraagformulier in te vullen.

Hoe wordt de behandeling van longkanker in Turkije uitgevoerd?

Voorbereiding

De behandeling van longkanker in Turkije is een delicaat proces . De keuze voor een medische behandeling wordt niet willekeurig gemaakt. De arts moet het volgende weten

  • Het type kanker (CPPC of CPNPC),
  • Het stadium van de ziekte,
  • Alle andere factoren die de effecten van de behandeling kunnen beïnvloeden.

Daarom stelt het medische team altijd een diagnose voor. Het programma omvat :

  • Een interview,
  • Een klinisch onderzoek,
  • Beeldvormende tests (röntgenfoto, MRI, CT-scan),
  • Bronchoscopie
  • Een biopsie,
  • Een beoordeling van het stadium van de ziekte.

Het medische team kiest vervolgens het te volgen therapeutische traject. Meestal wordt een operatie gepland om de kwaadaardige tumor te verwijderen. Maar de arts kan ook verschillende procedures combineren. Verschillende specialisten werken samen om de patiënt de best mogelijke zorg te bieden.

De behandeling

Elke tumor is anders. Hetzelfde geldt voor de in te zetten therapie. In het geval van kanker die in een vroeg stadium ontdekt wordt, zal het medische team zich bijvoorbeeld richten op het verwijderen van de tumor. Vooraf kunnen chemotherapiesessies worden uitgevoerd om de tumor te verkleinen.

Als de tumor niet geopereerd kan worden, zal het medische team vaak kiezen voor radiotherapie. De behandeling omvat ook palliatieve zorg. Deze is geprogrammeerd om onaangename symptomen te verminderen en de levenskwaliteit van de patiënt te verbeteren.

Herstel

Het herstel kan enkele weken tot enkele maanden duren. Tijdens deze periode staat de patiënt onder medisch toezicht. Ze krijgen ook een reeks medische behandelingen om de bijwerkingenvan de behandeling te verminderen. De arts beoordeelt vervolgens de gezondheidstoestand van de patiënt. Als alles goed gaat, kan de patiënt naar huis.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

De duur van een longkankerbehandeling in Turkije hangt af van veel parameters, met name de behandelmethode. Voor een operatie ligt het gemiddelde verblijf tussen de 3 en 14 dagen. Chemotherapie duurt daarentegen tussen de 4 en 5 maanden. Voor radiotherapie ten slotte moet u 1 tot 2 maanden in het land blijven.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over de behandeling van longkanker

Wat is het succespercentage van de behandeling van longkanker in Turkije?

Ziekenhuizen in Turkije kunnen patiënten een effectieve behandeling bieden. Het genezingspercentage is behoorlijk indrukwekkend. Het kan oplopen tot 90%, vooral wanneer de kanker nog niet in een vergevorderd stadium is.

Wat is het beste land voor de behandeling van longkanker?

Duitsland, Thailand, Oostenrijk en Turkije zijn de belangrijkste landen waaruit u kunt kiezen. Vooral Turkije wordt aanbevolen. De behandelingskosten liggen er 5 keer lager dan in Europa.

Is de behandeling van kanker betrouwbaar en van goede kwaliteit in Turkije?

Ja, Turkije kan een veilige en betrouwbare behandeling voor longkankerpatiënten bieden. De vooruitgang in de medische faciliteiten is opmerkelijk. Het brengt ook de beste oncologen en ervaren chirurgen samen.

Wat zijn de risico’s van een longkankerbehandeling in Turkije?

De risico’s van een longkankerbehandeling in Turkije zijn vooral de bijwerkingen van de therapieën. De patiënt kan ook falen, omdat de ziekte bijzonder dodelijk is.

Hoe maak je een succes van medisch toerisme in Turkije?

Door gebruik te maken van de diensten van gezondheidsprofessionals kunt u uw verblijf in Turkije gemakkelijker organiseren. Er wordt voor alles gezorgd, inclusief vervoer en accommodatie, ziekenhuisbehandeling, medicatie, enz.

Hoe verloopt het herstelproces na de behandeling van longkanker in Turkije?

Volledig herstel kan enige tijd duren, aangezien de behandeling van longkanker in Turkije een complexe medische procedure is. Bijwerkingen verminderen na verloop van tijd. Patiënten hebben baat bij regelmatige follow-up.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️