Behandeling van de ziekte van Parkinson in Turkije

Overweegt u een behandeling voor de ziekte van Parkinson in Turkije? Alles wat u moet weten over diepe hersenstimulatie in Istanboel: Procedure, Kosten, Herstel. Vraag een gratis offerte aan voor een succesvolle Parkinson behandeling in Istanboel.

BesteKlinieken.com informeert u over de behandeling van de ziekte van Parkinson in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij een gekwalificeerde Turkse arts. Deze inhoud is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een arts.

Prijs van een Parkinson behandeling in Turkije

De gemiddelde kosten van een Parkinson behandeling in Turkije liggen tussen de €20.000 en €30.000. De aanbiedingen omvatten een eenpersoonskamer, VIP-transfer, complexe Parkinson-diagnostiek en diepe hersenstimulatie (DBS)-operatie.

Stamceltherapie voor Parkinson22.000 €
MRI van de hersenen met contrast80 €
Complexe Parkinson diagnose1200 €
Echografie neurologische chirurgie13000 €
Diepe hersenstimulatie (DBS)17000 €

Behandeling voor de ziekte van Parkinson in Turkije: beschikbare opties om uw levenskwaliteit te verbeteren

De ziekte van Parkinson is een neurodegeneratieve aandoening die wereldwijd ongeveer 1% van de mensen boven de 60 jaar treft. De ziekte uit zich meestal in trillen, trage bewegingen, spierstijfheid en evenwichtsproblemen.

Helaas bestaat er geen genezing. Daarom zijn patiënten en hun familie op zoek naar de beste oplossingen omhun levenskwaliteit te verbeteren. Ontdek alles wat u moet weten over de behandeling van Parkinson in Turkije en de beschikbare alternatieven.

Welke behandelingsmogelijkheden zijn er voor de ziekte van Parkinson in Turkije?

In Turkije kunnen Parkinson-patiënten profiteren van een reeks innovatieve en effectieve behandelingen om hun levenskwaliteit te verbeteren. Ze kunnen hun symptomen verminderen door middel van een reeks behandelingsopties, waaronder

  • Diepe hersenstimulatie (DBS ), een chirurgische vooruitgang gebaseerd op het gebruik van elektroden die in de hersenen worden geïmplanteerd. Deze sturen elektrische impulsen naar specifieke gebieden in de hersenen. Deze behandeling voor de ziekte van Parkinson wordt in Turkije uitgevoerd om normale bewegingen te reguleren en motorische symptomen te verminderen.
  • Medicamenteuze behandelingen zijn essentieel voor het beheersen van de symptomen van de ziekte van Parkinson. Klinieken in Istanbul raden over het algemeen levodopa aan (om dopamine aan de hersenen af te geven en de traagheid en stijfheid van bewegingen te verminderen), dopamine-agonisten (om de werking van levodopa aan te vullen) en MAO-B-remmers (om de afbraak van dopamine in de hersenen te voorkomen).
  • Revalidatie en fysiotherapie, een belangrijk onderdeel van de behandeling van de ziekte van Parkinson in Turkije, om de houding, motoriek en bewegingscoördinatie van patiënten te verbeteren.
  • Een volledige diagnose wordt gevolgd door een persoonlijk behandelplan. Dit is de meest effectieve manier om de beste behandelingsopties te vinden voor de specifieke behoeften van elke patiënt. Turkse artsen voeren diepgaande onderzoeken (MRI- en PET-scans) en andere neurologische tests uit om de toestand van patiënten te beoordelen.

Wie moet er in Turkije behandeld worden voor de ziekte van Parkinson?

De behandeling van de ziekte van Parkinson in Turkije is gericht op verschillende patiëntenprofielen. Er zijn echter een paar belangrijke criteria die het mogelijk maken omoplossingen op maat te maken voor elk geval:

  • De diagnose van de ziekte bij de patiënt is bevestigd, ongeacht of deze zich in een vroeg of vergevorderd stadium bevindt.
  • Voor chirurgie, met name diepe hersenstimulatie, zijn de beste kandidaten over het algemeen patiënten tussen de 40 en 75 jaar.
  • Patiënten in een stadium waarin medicatie alleen niet langer effectief is om de symptomen onder controle te houden.

In ieder geval moet u in goede algemene gezondheid verkeren om een operatie te kunnen ondergaan.

Zie ons speciale rapport over stamceltherapie in Turkije.

Hoe werkt de behandeling?

In de beste klinieken en ziekenhuizen in Istanbul of aan de Bosporus volgt de behandeling voor de ziekte van Parkinson een goed gestructureerd protocol. Het omvat verschillende essentiële stappen om een veilige en effectieve zorg te garanderen.

Een zin van voorbereiding

De eerste stap is een consult met een neuroloog en neurochirurg om de toestand van de patiënt te beoordelen en mogelijke behandelingsopties te bespreken. Vervolgens worden er grondige onderzoeken uitgevoerd in de beste ziekenhuizen die de ziekte van Parkinson behandelen.

Zo kan er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld op basis van de diagnoses die voor de aandoening van elke patiënt worden gesteld.

Keuze van behandeling op basis van de toestand van de patiënt

Afhankelijk van de aanbevelingen van de arts kan de patiënt :

  • Diepe hersenstimulatie (DBS) ondergaan. Hiervoor ondergaat de patiënt een pre-operatieve beoordeling om er zeker van te zijn dat hij of zij een goede kandidaat is voor DBS. Voor de operatie krijgt hij of zij een algemene of plaatselijke verdoving, zodat elektroden in specifieke delen van de hersenen geïmplanteerd kunnen worden. Zodra de operatie is uitgevoerd, blijft de patiënt onder intensief medisch toezicht om de stimulatieparameters aan te passen.
  • Profiteren van medicamenteuze behandelingen die gepaard gaan met nauwgezet toezicht om de doses regelmatig aan te passen, afhankelijk van de reactie van de patiënt op de medicijnen.
  • Re-educatie en fysiotherapiesessies om de spieren te versterken en het evenwicht en de coördinatie te verbeteren.

Waarom kiezen voor Turkije om de ziekte van Parkinson te behandelen?

Veel internationale patiënten kiezen Turkije voor de behandeling van de ziekte van Parkinson, simpelweg omdat de bestemming een aantal voordelen biedt.

Concurrerende kosten in vergelijking met andere landen

Medische behandelingen in Turkije, waaronder die voor de ziekte van Parkinson, zijn vaak veel betaalbaarder dan in andere landen zoals de Verenigde Staten of West-Europa. Dit verschil in kosten betekent dat patiënten toegang hebben tot hoogwaardige medische zorg zonder dat dit ten koste gaat van hun budget.

Hoeveel kost de behandeling van de ziekte van Parkinson in Turkije? Dit varieert afhankelijk van de gekozen methode, maar om een idee te krijgen van de prijs: toegang tot diepe hersenstimulatie varieert van €20.000 tot €30.000. Dit is de helft van de prijs in andere landen. Dit is de helft van de prijs in andere landen. U kunt ook een persoonlijk behandelplan krijgen, inclusief een precieze diagnose, voor €1000 tot €3000.

Goed uitgeruste klinieken met geavanceerde technologie

Klinieken en ziekenhuizen in Turkije, met name in Istanbul, zijn uitgerust metde nieuwste medische apparatuur. De geavanceerde technologieën die gebruikt worden voor diagnose en behandeling, zoals MRI en positronemissietomografie (PET), garanderen nauwkeurige en effectieve zorg.

Geen compromis over de kwaliteit van zorg

Ondanks de concurrerende kosten is de kwaliteit van de medische zorg in Turkije zeer hoog. De klinieken zijn geaccrediteerd door internationale medische organisaties en de behandelingen volgen de wereldwijde normen voor gezondheidszorg. Patiënten kunnen er dus zeker van zijn dat ze de best mogelijke zorg krijgen om hun levenskwaliteit te verbeteren.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over de ziekte van Parkinson

Doet de behandeling van de ziekte van Parkinson pijn?

De behandeling van de ziekte van Parkinson, inclusief medicatie en therapieën, is over het algemeen pijnloos. Sommige procedures, zoals diepe hersenstimulatie, kunnen echter een licht ongemak veroorzaken. Bijwerkingen variëren van persoon tot persoon.

Wat zijn de belangrijkste centra voor de behandeling van de ziekte van Parkinson in Turkije?

De toonaangevende medische instellingen in Istanbul staan allemaal bekend om hun geavanceerde neurologische zorg en zeer gerespecteerde professoren.

Zijn er vertaaldiensten beschikbaar voor internationale patiënten?

Ja, verschillende medische instellingen in Istanbul bieden vertaaldiensten aan voor internationale patiënten. Deze diensten vergemakkelijken de communicatie tussen patiënten en zorgverleners en zorgen voor een beter begrip en zorg van hoge kwaliteit.

Wat is de hersteltijd na diepe hersenstimulatie?

Herstel van diepe hersenstimulatie duurt meestal een paar weken. Patiënten kunnen hun normale activiteiten hervatten, met regelmatige medische controle om de parameters van het apparaat aan te passen.

Kunnen patiënten hun gebruikelijke medicatie voortzetten in Turkije?

Ja, patiënten kunnen hun gebruikelijke medicamenteuze behandelingen voortzetten onder toezicht van Turkse artsen.

Hoe lang van tevoren moet ik een behandeling in Turkije plannen?

Het is raadzaam om de behandeling in Turkije ongeveer twee tot drie maanden van tevoren te plannen. Zo kunnen afspraken worden gemaakt, de nodige medische voorbereidingen worden getroffen en de logistieke aspecten van de reis worden geregeld.


‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️