Behandeling van schildklierkanker in Turkije

Overweegt u een behandeling voor schildklierkanker in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor succesvolle schildkliertherapie in Istanbul.

BesteKlinieken.com biedt informatie over de behandeling van schildklierkanker in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een professional uit de gezondheidszorg.

Prijs van schildklierkankerbehandeling in Turkije

De gemiddelde kosten van een behandeling voor schildklierkanker in Turkije variëren van € 3.400 tot € 6.800. Het pakket omvat complexe schildklieranalyses zoals radioactief jodiumtherapie, overleg met een oncoloog, echografie, schildklierfunctietests (waaronder T3, T4, TSH) en thyroïdectomie.

Complexe oncologiediagnose 1200 €
Biopsie2600 €
Complexe diagnose schildklierkanker2100 €
Schildklieramputatie3200 €
Schildklier resectie4800 €
Schildklieramputatie4700 €

De voordelen van behandeling van schildklierkanker in Turkije

Schildklierkanker verwijst naar de vorming van een kwaadaardige tumor in de schildklier. Dit orgaan, dat zich aan de voorkant van de hals bevindt, speelt een belangrijke rol. Het is verantwoordelijk voor de productie van elk hormoon dat essentieel is voor het soepel functioneren van de biologische mechanismen van het lichaam.

Schildklieraandoeningen komen vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. De incidentie is de afgelopen tien jaar sterk gestegen. De behandeling varieert sterk. De arts kiest deze op basis van het type en de vorm van de kanker en het ontwikkelingsstadium. De behandeling van de pathologie valt onder de verantwoordelijkheid van een specialist in endocriene oncologie.

In Turkije heeft de wetenschappelijke vooruitgang geleid tot de ontwikkeling van een aantal innovatieve therapeutische benaderingen. Dit verklaart waarom het land aan de Bosporus zoveel internationale patiënten aantrekt. Zij hebben de lange reis aangedurfd om te profiteren van de behandeling voor schildklierkanker in Turkije.

Wat is de behandeling van schildklierkanker in Turkije?

Schildklierkanker wordt beschreven als een verraderlijke ziekte, zonder symptomen. Een vroege diagnose is echter van levensbelang. Het verhoogt het succes van de behandeling en de kans op overleven. Een kankergezwel in de schildklier dat te laat ontdekt wordt, heeft tijd gehad om zich te ontwikkelen. De behandeling wordt moeilijker en duurt langer.

In de meeste gevallen ontdekt de arts het letsel pas tijdens een medisch onderzoek dat om een heel andere reden gepland staat. Dan stelt hij verschillende tests voor om te controleren of de knobbel in de hals gevaarlijk is.

Schildklierkanker bestaat in verschillende soorten:

  • Papillair carcinoom, de minder agressieve vorm van de ziekte, die ongeveer 80-90% van de gevallen uitmaakt,
  • Ongedifferentieerd of anaplastisch carcinoom, een zeldzame vorm van de ziekte die zich vrij snel kan ontwikkelen,
  • Medullair carcinoom, een zeer zeldzame en zeer agressieve vorm van kanker die verband houdt met een afwijking aan een schildkliercel die de C- of parafolliculaire cel wordt genoemd.

Verschillende ziekenhuizen bieden behandeling voor schildklierkanker in Turkije. Ze zijn bereid om internationale patiënten te accepteren. Tot de meest gerenommeerde behoren :

  • Memorial Sisli Hospital in Istanbul, dat een zeer hoog slagingspercentage in oncologie heeft,
  • Het Anadolu Medical Centre in Istanbul, dat door de Medical Travel Quality Alliance (MTQUA) is toegevoegd aan de lijst van de 10 beste ziekenhuizen ter wereld,
  • The Medical Park Group in Istanbul, dat de titel “centre of excellence” heeft verdiend voor zijn vermogen om uitzonderlijke medische zorg aan patiënten te bieden,
  • Medipol Istanbul University Hospital, een multi-specialistische faciliteit die bekend staat om zijn goed uitgeruste laboratoria,
  • Medicana International Istanbul, met de beste oncologieafdeling van het land,
  • Ankara Memorial Hospital, een van de grootste privéziekenhuizen in de Turkse hoofdstad.

Zie ook ons rapport over aambeienbehandeling in Turkije.

Hoe werkt de behandeling?

Voorbereiding

Patiënten die voor een behandeling voor schildklierkanker in Turkije komen, moeten altijd een afspraak maken met een specialist. De specialist zal een aantal tests voorschrijven om een goede diagnose te kunnen stellen. Deze omvatten

  • Een breder bloedonderzoek,
  • Een biopsie,
  • Beeldvormende tests waaronder computertomografie (CT) en magnetische resonantie beeldvorming (MRI),
  • Een grondig lichamelijk onderzoek.

Al deze onderzoeken geven de arts toegang tot alle informatie die nuttig is bij het opstellen van het behandelplan, zoals :

  • De grootte van de tumor en het gebied waarin deze zich bevindt,
  • De mate waarin de kanker is uitgezaaid,
  • De impact van de schildklierziekte op andere omliggende organen,
  • De gezondheidstoestand van de patiënt.

Zodra de diagnose is gesteld, beslist de arts over de te volgen procedure en geeft hij de patiënt verschillende instructies.

Lees ons dossier over de behandeling van netvliesloslating in Istanbul.

Behandeling

Er zijn verschillende behandelingsmogelijkheden voor schildklierkanker in Turkije. De arts kan kiezen voor :

  • Gedeeltelijke thyroïdectomie, geplande operatie om de tumor te verwijderen door een gedeeltelijke resectie van de schildklier,
  • Totale verwijdering van de klier of totale thyroïdectomie als er een hoog risico op herhaling is,
  • Radiotherapie,
  • Radioactieve jodiumtherapie,
  • Vervanging van schildklierhormoon met medicijnen,
  • Immunotherapie kan als aanvullende therapie worden gebruikt,
  • Chemotherapie voor of na de operatie.

Herstel en genezing

De herstelperiode hangt af van de toegepaste behandelingsoptie. Patiënten hebben een paar weken tot een paar maanden nodig om te herstellen. Het herstel duurt langer als er een operatie is uitgevoerd. Het duurt enkele maanden voordat de patiënt zijn normale leven weer kan oppakken.

Volledig herstel wordt na een jaar bereikt.De gezondheidstoestand van depatiënt wordt gedurende deze periode nauwgezet gecontroleerd. De patiënt krijgt ook uitgebreide zorg na de behandeling, zoals het aankleden van het ingesneden gebied.

Wat zijn de risico’s, complicaties en bijwerkingen?

De risico’s variëren afhankelijk van het type schildklierkankerbehandeling dat in Turkije wordt toegepast. Ze omvatten

  • Bloedingen na de operatie,
  • Vernietiging van gezonde cellen na radioactieve jodiumtherapie of radiotherapie,
  • Vermoeidheid,
  • Infectie,
  • Dysphonie als de schildklier verwijderd is,
  • Pijn.

Waarom kiezen voor een schildklierkankerbehandeling in Turkije?

Schildklierkankerbehandeling in Turkije is een gewaagde maar zeer gunstige keuze. Als u de voordelen van een dergelijke beslissing wilt begrijpen, hoeft u alleen maar te kijken naar de meningen van patiënten die deze medische reis al hebben gemaakt.

Turkije heeft de titel van beste bestemming voor de behandeling van schildklierkanker gewonnen. Dit is te danken aan de kwaliteit van de medische faciliteiten. Maar dat is nog niet alles! Het land heeft een groot aantal ziekenhuizen en klinieken die gespecialiseerd zijn in oncologie. Het biedt daarom plaats aan veel kankerpatiënten.

Istanbul heeft ziekenhuizen met een sterke internationale reputatie. Deze instellingen beschikken over de modernste medische apparatuur en faciliteiten .

Deze Turkse ziekenhuizen staan ook bekend om de vaardigheden van hun medische teams. Ze bestaan uit experts in endocrinologie en oncologie. Ze kiezen voor een specifieke procedure om elke patiënt te behandelen.

Naast dit alles moedigt Turkije onderzoek naar oncologische behandelingen aan. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van effectieve, moderne behandelstrategieën. De expertise van de artsen vermindert ook het risico op bijwerkingen. Toch vragen Turkse ziekenhuizen de laagste prijs voor oncologische behandelingen.

Hoeveel kost een behandeling voor schildklierkanker in Turkije?

Bij het bepalen van de kosten van een behandeling voor schildklierkanker in Turkije wordt met veel parameters rekening gehouden:

  • Het gekozen ziekenhuis,
  • De toegepaste behandeling,
  • De verblijfsduur,
  • De kwaliteit van de ziekenhuislocatie,
  • De behoefte van de patiënt aan comfort,
  • De reputatie en ervaring van de arts,
  • De bijwerkingen van de behandeling,
  • De ernst van de ziekte, enz.

Internationale patiënten die besluiten om gebruik te maken van de diensten van een specialist in medisch toerisme kunnen een aantrekkelijke prijs krijgen. De kosten variëren tussen €3.500 en €6.500.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over de behandeling van schildklierkanker

Wat is het succespercentage van schildklierkankerbehandeling in Turkije?

Schildklierkankerspecialisten in Turkije maken gebruik van geavanceerde medische expertise. Ze bieden uitgebreide zorg aan patiënten. Bovendien beschikken ze over ultramoderne apparatuur. Dit alles zorgt voor een zeer hoog succespercentage.

Wat is de minimale verblijfsduur in Turkije voor de behandeling van schildklierkanker?

Dit kan variëren afhankelijk van een aantal factoren. Deze omvatten het stadium waarin de kanker is gevorderd, de vorm en de gekozen behandeling. De arts zal verschillende controles plannen. De patiënt moet minstens drie maanden in Turkije blijven.

Wat is het resultaat van de behandeling?

De resultaten zijn vooral bevredigend als de patiënt een minder agressieve vorm van kanker heeft, zoals papillair carcinoom. Ze kunnen de veranderingen al een paar weken na het begin van de behandeling voelen.

Wat is het beste land voor de behandeling van schildklierkanker?

Een aantal landen kan schildklierkankerpatiënten een kwaliteitsbehandeling bieden. Op de lijst staan Thailand, Noord-Cyprus, Spanje en Polen. Maar Turkije heeft een groot voordeel. Het biedt zorg en service van topkwaliteit tegen lagere prijzen.

Is de behandeling van schildklierkanker in Turkije veilig?

De betrouwbaarheid en effectiviteit van de behandeling zijn gegarandeerd. Patiënten kunnen het medische team vertrouwen. Ze worden verzorgd door een ziekenhuis of kliniek die voldoet aan de internationale voorschriften. Hun veiligheid is gegarandeerd.

Hoe maak je een geslaagde medische reis naar Turkije?

Het is aan te raden om contact op te nemen met een bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van medische reizen, zoals het onze. Wij bieden complete pakketten aan, inclusief: vertaling voor buitenlandse patiënten die de lokale taal niet spreken, accommodatie, vervoer, behandeling, enz.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️