Behandeling van trigeminusneuralgie in Turkije

Overweegt u een behandeling voor trigeminusneuralgie in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle behandeling in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over de behandeling van trigeminusneuralgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een arts.

Prijs van de behandeling van trigeminusneuralgie in Turkije

De kosten voor de behandeling van trigeminusneuralgie bedragen ongeveer €30.000. Microvasculaire decompressie kost in Turkije €29.000, stereotactische radiochirurgie €3.500 en magnetische resonantiebeeldvorming €400.

Microvasculaire decompressie29000 €
Faciale stereotactische radiochirurgie3500 €
Magnetische resonantiebeeldvorming400 €

Inleiding

Tic douloureux is de naam voor trigeminusneuralgie. Het wordt gekenmerkt door extreme pijn in het gezicht. Slachtoffers beschrijven het als een elektrische schok of een steek. De pijn is ondraaglijk en invaliderend.

Veel mensen beschrijven trigeminusneuralgie als een zelfmoordziekte. Het herhaaldelijk voelen van zulke hevige pijn in het gezicht is een echte nachtmerrie. Sommige patiënten kunnen zelfs niet lachen, lachen, eten of hun gezicht wassen. Dit alles kan hun geestelijke gezondheid schaden.

Turkije biedt de beste behandeling voor slachtoffers van deze aandoening. Haar specialisten, bestaande uit ervaren neurochirurgen, hebben verschillende behandelmethoden ontwikkeld. Deze hebben veel mensen geholpen om hun fysieke en mentale lijden te verlichten.

Internationale patiënten hebben besloten om hun trigeminusneuralgie in Turkije te laten behandelen. Dit land aan de Bosporus heeft van medisch toerisme een van zijn grootste trekpleisters gemaakt. Slachtoffers van deze complexe aandoening kunnen een einde maken aan hun lijden dankzij een goed georganiseerde medische reis naar Turkije.

Wat is trigeminusneuralgie in Turkije?

De aandoening begrijpen

Artsen spreken van een ontsteking van de vijfde hersenzenuw. Deze zenuw wordt de nervus trigeminus genoemd en geeft sensaties of waarnemingen van het gezicht door aan de hersenen. Trigeminusneuralgie is een ernstige en invaliderende aandoening. De werkelijke oorzaak wordt nog niet volledig begrepen. Het kan een auto-immuunziekte zijn of een infectie veroorzaakt door :

  • Compressie van de nervus trigeminus door bloedvaten,
  • Een letsel of laesie veroorzaakt door druk van een hersentumor of cyste,
  • Aneurysma’s,
  • Een geïnfecteerde tand,
  • Trauma aan het gezicht,
  • Een associatie met multiple sclerose: de pijn houdt verband met de achteruitgang van myeline, een onderdeel van het zenuwstelsel dat zich tussen de hersenen en het ruggenmerg bevindt,
  • Postherpetische neuralgie .

Qua symptomen manifesteert de aandoening zich als een stekende, uitputtende pijn. De pijn wordt aan de rechter- of linkerkant van het gezicht gevoeld en kan het oor bereiken. Eenvoudige handelingen zoals praten, eten of lachen kunnen een paroxysmale pijnepisode uitlokken. De pijn kan zich herhalen. Patiënten kunnen tot 100 aanvallen per dag hebben. De tic duurt ongeveer twee minuten.

Behandeling van de ziekte in Turkije

Neuralgie in het gezicht wordt erkend als een zeldzame ziekte. Slechts 5 op de 100.000 mensen hebben er last van . Dit zijn over het algemeen mannen en vrouwen van middelbare leeftijd. De ziekte komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Het kan niet volledig genezen worden. Specialisten in Turkije kunnen het leven van patiënten echter verbeteren met de behandeling die zij bieden.

Wie kan baat hebben bij een behandeling voor trigeminusneuralgie in Turkije?

Mensen kunnen baat hebben bij deze behandeling als ze last hebben van:

  • Extreme aangezichtspijn die geen verband houdt met een tandinfectie of KNO-probleem,
  • Intense migraine,
  • Postherpetische pijn.

Er is geen leeftijdsgrens voor de behandeling van de aandoening in dit land. De neurologische deskundige kan de behandelmethode bepalen die het beste past bij de gezondheid en lichamelijke conditie van de patiënt.

Lees ons rapport over PET-Scan in Turkije.

Hoe werkt de behandeling?

Voorbereiding

De arts die gespecialiseerd is in neurologie begint de procedure met een diagnose. De procedure is lang en complex. Het omvat :

  • Een eerste gesprek om de specialist in staat te stellen de symptomen te ontdekken en een lichamelijk onderzoek uit te voeren,
  • Een volledig neurologisch onderzoek , waarbij de arts elk deel van het gezicht zal stimuleren om de oorsprong van de pijn op te sporen,
  • Een medisch onderzoek inclusief een MRI (Magnetic Resonance Imaging) van de schedel, een röntgenfoto en een CT-scan,
  • Bloedonderzoek in geval van een operatie.

Het medische team heeft een nauwkeurige diagnose nodig. Zo kunnen ze complicaties tijdens de operatie voorkomen.

Behandeling

Deze neurologische aandoening wordt in twee fasen behandeld. Eerst schrijft de arts medicijnen voor om de intensiteit van de pijn en de aanval te verminderen, waaronder :

  • Pijnstillers,
  • Ontstekingsremmers,
  • Anticonvulsiva
  • Antispasmodica,
  • Antidepressiva en anxiolytica.

Het medische team kan ook een aantal alternatieve behandelingen aanbieden. Deze omvatten fysiotherapie enosteopathie.

Behandelingen met medicijnen kunnen falen. Dan begint een nieuwe behandelingsfase. De neurochirurgische arts kiest vaak voor een operatie. Het doel is om de druk op de hersenzenuw te verminderen. De chirurg kan ervoor kiezen om :

  • De gamma-mes techniek, een radiochirurgie waarbij de nervus trigeminus bij het contact met de hersenen bestraald wordt,
  • Percutane methoden zoals thermische coagulatie, chemische vernietiging met glycerol of compressie van het ganglion met een opblaasbare ballon,
  • De microvasculaire decompressietechniek , waarbij een incisie in de schedel wordt gemaakt om de druk van de slagader op de nervus trigeminus te verminderen.

Herstel

Elke patiënt die een behandeling ondergaat, staat onder streng medisch toezicht. Goede rust bevordert ook het succes van de behandeling voor deze aandoening van het zenuwstelsel.

Lees ons verslag over hoornvliestransplantatie in Istanbul.

Waarom trigeminusneuralgie in Turkije behandelen?

Kiezen voor behandeling van de aandoening in Turkije betekent streven naar uitmuntendheid en het optimaliseren van de kans op herstel. Een van de goede redenen om voor deze bestemming te kiezen is het voorrecht om te profiteren van de expertise van ervaren neurochirurgen. Zij behoren tot de besten en hebben een schat aan ervaring in het behandelen van deze aandoening.

Een Turkse kliniek of ziekenhuis kan u ook medische service van topkwaliteit bieden. Ze hebben een moderne neurochirurgische afdeling. Er zijn uitstekende ziekenhuizen beschikbaar voor internationale patiënten in de grote steden van het land, waaronder Istanbul, Ankara en Antalya.

Turkije is daarom een betere bestemming geworden voor patiënten met aangezichtneuralgie. De behandelingskosten zijn laag. Bovendien krijgen patiënten hulp op maat bij het organiseren van hun medische reis. Ze hoeven alleen maar contact op te nemen met een gespecialiseerd reisbureau. Ze krijgen dan toegang tot een pakket dat onder andere het volgende omvat

  • De terugvlucht naar Turkije,
  • Consultatie bij een arts,
  • Vertaalservice,
  • Accommodatie, enz.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over trigeminusneuralgie in Turkije

Hoeveel kost de behandeling van trigeminusneuralgie in Turkije?

We kunnen geen vaste prijs geven. Er zijn verschillende variabelen die de hoogte van de rekening kunnen beïnvloeden. Deze omvatten de gebruikte behandelmethode en de reputatie van de specialist in neurochirurgie. U moet om een prijsopgave vragen.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

De duur van het verblijf in Turkije hangt ook af van het type behandeling. Het zal waarschijnlijk langer duren voor patiënten die geopereerd moeten worden. U moet rekening houden met een verblijf van 4 tot 8 weken in het land.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

De risico’s hangen ook af van de gekozen behandeling. Complicaties zijn onder andere bloedingen na de operatie en bijwerkingen van medicijnen. Het vermogen van de gezichtsspieren om te bewegen kan ook aangetast worden.

Wat is het succespercentage van de behandeling van trigeminusneuralgie in Turkije?

Turkse artsen stellen een volledige en nauwkeurige diagnose. Daarna kunnen ze de juiste behandeling kiezen. Dit kan het succespercentage alleen maar verhogen. Patiënten kunnen uitkijken naar een terugkeer naar hun welzijn.

Wat is het beste land om trigeminusneuralgie te behandelen?

Patiënten kunnen ervoor kiezen om aangezicht neuralgie in Duitsland, Thailand of China te laten behandelen. Deze landen bieden ook een goede behandeling. Maar Turkije blijft de bestemming die de meeste patiënten heeft aangetrokken vanwege de betaalbare behandelingskosten en de reputatie van de ziekenhuizen en neurochirurgen.

Wat is het beste land om trigeminusneuralgie te behandelen?

Patiënten kunnen ervoor kiezen om neuralgie in het gezicht te laten behandelen in Duitsland, Thailand of China. Deze landen bieden ook een goede behandeling. Maar Turkije blijft de bestemming die de meeste patiënten heeft aangetrokken vanwege de betaalbare behandelingskosten en de reputatie van de ziekenhuizen en neurochirurgen.

Wat zijn de resultaten van de behandeling van trigeminusneuralgie in Turkije?

De behandeling voor trigeminusneuralgie in Turkije levert vaak uitstekende resultaten op, en patiënten kunnen verwachten dat ze minder pijn en minder intensiteit ervaren. Ze kunnen verwachten dat hun welzijn terugkeert.


‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️