Chemotherapie in Turkije

Overweegt u chemotherapie in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle behandeling in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over chemotherapie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse artsen. Deze inhoud is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een arts.

Prijs van chemotherapie in Turkije

De exacte prijs van een chemotherapiesessie in Turkije is niet te bepalen. Er spelen te veel factoren mee. Het resultaat van de diagnose is de belangrijkste factor. Maar ook de door de patiënt gekozen instelling en de gebruikte behandelingstechniek kunnen van invloed zijn op de kosten van de behandeling. De kosten variëren van €1.350 tot €4.500.

Chemotherapie in Turkije Vanaf €1.350

Inleiding

Het behandelen van kanker is een moeilijke taak. Het doel is om elke kankercel te elimineren zodat ze zich niet door het lichaam verspreiden. Kankerspecialisten gebruiken verschillende strategieën om dit te bereiken.

Deze omvatten radiotherapie. Bij deze methode wordt het DNA van abnormale cellen met ioniserende straling beschadigd. Dit maakt een einde aan hun acties. Oncologen kunnen ook een operatie plannen. Hierbij wordt de kwaadaardige tumor verwijderd.

Er bestaat ook een gerichte therapie die immunotherapie wordt genoemd. Deze is gebaseerd op het stimuleren van het immuunsysteem, waardoor de natuurlijke afweer van het lichaam wordt versterkt. Het immuunsysteem is dan in staat om elke kankercel te neutraliseren.

Chemotherapie maakt de lijst compleet. Turkije is een van de topbestemmingen voor dit type kankerbehandeling. Het heeft een aantal internationale patiënten aangetrokken. Het organiseren van een chemotherapieverblijf in Turkije is nu veel eenvoudiger. U hoeft alleen maar contact op te nemen met onze specialisten.

Wat is chemotherapie in Turkije?

Chemotherapie is een behandeling met medicijnen. Het is ontworpen om kankercellen te vernietigen met behulp van één of meer krachtige medicijnen. De middelen kunnen ook hun groei en proliferatie remmen. Bovendien voorkomen ze dat de abnormale cel naburig weefsel beschadigt.

De oncoloog kan verschillende middelen tegen kanker gebruiken. Hij of zij moet echter elk te gebruiken geneesmiddel selecteren op basis van verschillende criteria, waaronder :

  • Het type kanker dat behandeld moet worden,
  • Het stadium van de ziekte,
  • De gezondheidstoestand van de patiënt.

Er zijn momenteel verschillende chemotherapieprotocollen. Ze worden genoemd naar de initialen van de gebruikte medicijnen. Deze omvatten

  • CMF (Cyclofosfamide, Methotrexaat, Fluorouracil),
  • FEC (Fluorouracil, Epirubicine, Cyclofosfamide), veel gebruikt bij de behandeling van borstkanker,
  • CAPOX (Capecitabine en Oxaliplatine), gebruikt voor de behandeling van kanker die zich in de darm ontwikkelt,
  • FOLFOX (foliumzuur, fluorouracil en oxaliplatin).

Chemotherapie in Turkije moet in een ziekenhuis of kliniek worden uitgevoerd. De supervisie van een ervaren medisch team is inderdaad vereist. De arts kan echter in bepaalde gevallen een uitzondering maken. Hij zal toestemming geven om de medicijnen bij de patiënt thuis toe te dienen. De tussenkomst van een gekwalificeerde verzorger is dan noodzakelijk.

Lees ons rapport over de behandeling van trigeminusneuralgie in Turkije.

Hoe wordt de chemotherapiebehandeling in Turkije uitgevoerd?

Voorbereiding

Het succes van chemotherapie in Turkije hangt af van een aantal factoren. Deze omvatten de gezondheidstoestand van de patiënt en de vorm van de kanker. De arts moet daarom een goede diagnose stellen. Hij moet zijn patiënt onderzoeken en een reeks medische tests plannen die kunnen bestaan uit:

  • Toxiciteitstests,
  • Genomische tests,
  • Functionele testen of fenotypering,
  • Bloedtesten.

Behandeling

Alleen deoncoloog kan bepalen of chemotherapie bij de patiënt thuis kan worden toegediend. Alles hangt af van het soort medicijn dat gebruikt wordt en de toedieningsmethode. De arts kan kiezen voor een chemotherapiebehandeling :

  • Oraal,
  • Subcutaan
  • Intramusculair,
  • Intraveneus,
  • Intra-arterieel,
  • In het buikvlies,
  • Intra pleuraal,
  • Intra ventriculair, enz.

De behandeling wordt in cycli gegeven. De arts kan bijvoorbeeld drie weken lang een dagelijkse chemotherapiesessie plannen. Daarna raadt hij een pauze van 20 dagen aan.

De periode zonder behandeling is nodig om het lichaam te laten herstellen. De frequentie van de cyclische sessies varieert afhankelijk van de gezondheidstoestand van de patiënt. Chemotherapie in Turkije kan voor of na de operatie gepland worden.

Herstel

De arts biedt palliatieve zorg om het comfort van de patiënt na elke chemotherapiesessie te verbeteren. Dit kan het toedienen van medicijnen tegen misselijkheid inhouden. De patiënt moet ook rusten om snel te herstellen.

Lees ons verslag over PET-Scan in Istanbul.

Wat zijn de risico’s, complicaties en bijwerkingen?

Chemotherapie in Turkije kanbijwerkingen hebben. Deze variëren afhankelijk van de gebruikte stof, de dosering en de manier waarop het lichaam van de persoon op de behandeling reageert. Veel voorkomende bijwerkingen zijn

  • Tijdelijke haaruitval,
  • Afname van rode bloedcellen, wat vermoeidheid en bloedarmoede veroorzaakt,
  • Een daling van het aantal witte bloedcellen, waardoor het risico op infecties toeneemt,
  • Een daling van het aantal bloedplaatjes, wat trombocytopenie of bloedingen kan veroorzaken,
  • Schade aan de mond door kwetsbare slijmvliezen,
  • Huidaandoeningen zoals roodheid en droogheid,
  • Misselijkheid,
  • Seksuele problemen, die veel voorkomen bij mensen die chemotherapie hebben ondergaan op basis van hormonale behandelingen, enz.

Waarom chemotherapie in Turkije?

Veel internationale patiënten hebben besloten om chemotherapie in Turkije te ondergaan. Ze komen van over de hele wereld. Ze hebben ervoor gekozen om behandeld te worden in een land met de beste chemotherapieziekenhuizen. Deze zijn uitgerust met de modernste infrastructuur. Elke faciliteit is in staat om patiënten zorg van hoge kwaliteit te bieden. Tot de meest gerenommeerde behoren :

  • Florence Nightingale Hospital, een door Joint Commission International geaccrediteerde faciliteit in Istanbul,
  • Het Anadolu Medical Centre in Kocaeli, dat gebruik maakt van geavanceerde technologie en elke patiënt een persoonlijke behandeling biedt,
  • Bahcelievler Medical Park ziekenhuis in Istanbul, bekend om zijn uitstekende service,
  • VM Medical Park ziekenhuis Florya in Instanbul,
  • Memorial Hospital in Istanbul, bekend om zijn team van ervaren oncologen,
  • Medicana International Hospital in Ankara, enz.

Elk Turks ziekenhuis heeft ook ervaren en efficiënt verplegend personeel. Hieronder bevinden zich hooggekwalificeerde en competente verpleegkundigen en artsen. Zij werken hard om aan alle behoeften van patiënten te voldoen.

De behandeling van kanker is de belangrijkste specialiteit van de medische experts in Turkije. Ze gebruiken een reeks innovatieve en effectieve producten. De betaalbare kosten van de behandeling versterken ook de populariteit van het land alsbestemming voor chemotherapie.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over chemotherapie in Turkije

Hoe lang duurt een verblijf in een chemotherapeutisch ziekenhuis in Turkije?

Een chemotherapiesessie duurt tussen de 10 minuten en 72 uur. De patiënt moet echter minstens 30 minuten in het ziekenhuis blijven. Het medische team moet controleren of er geen ernstige reacties op de medicijnen zijn, vooral als de patiënt chemotherapie met een hoge dosis heeft ondergaan.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

De verblijfsduur hangt af van het aantal chemotherapiesessies en het resultaat. De behandeling duurt drie tot zes maanden. Na elke cyclus wordt een follow-up periode gepland. U moet dus minstens 4 maanden in het land blijven.

Wat is het succespercentage?

Ziekenhuizen in Turkije bieden kankerpatiënten hoogwaardige chemotherapiebehandelingen. Ze passen innovatieve en effectieve chemotherapiemethoden toe. Dit verhoogt het succespercentage. Het ligt tussen de 40 en 50%, afhankelijk van de vorm van kanker.

Wat is het beste land voor chemotherapie?

Kankerpatiënten kunnen behandeld worden in Duitsland, Singapore, Israël, India, Thailand en Maleisië. Deze landen hebben een sterke reputatie op het gebied van kankerbehandeling. Maar chemotherapie in Turkije is de beste optie als u rekening houdt met de kwaliteit van de diensten en de behandelingskosten.


‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️