Hartklepvervanging in Turkije

Overweegt u een aortahartklepvervanging in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle klepoperatie in Turkije.

BesteKlinieken.com biedt informatie over aortahartklepvervanging in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies.

Hoeveel kost een hartklepvervanging in Turkije?

De kosten van een hartklepvervanging in Turkije variëren tussen €3.200 en €25.000. Deze prijs omvat over het algemeen de kosten van ziekenhuisopname en hotelaccommodatie voor 10 nachten, de honoraria van de chirurg, medicatie en postoperatieve follow-up. Als u een offerte aanvraagt, krijgt u een prijs met een volledige dekking, inclusief vervoer, accommodatie, een vertaler en strikte postoperatieve follow-up.

AVR en MVR klepvervangende chirurgie6.500 €

Hartklepvervanging in Turkije: alles wat u moet weten

Een hartklepvervanging is een essentiële procedure voor mensen met ernstige hartklepaandoeningen. Het is een chirurgische ingreep die levens kan redden en de levenskwaliteit van patiënten aanzienlijk kan verbeteren.

Of het nu komt door deuitstekende medische zorg of de concurrerende tarieven, Turkije trekt nu steeds meer internationale patiënten aan die geïnteresseerd zijn in deze operatie. Ontdek in deze gids alles wat u moet weten over hartklepvervanging in Turkije.

Wat is een procedure voor een hartklepvervanging?

Een hartklepvervanging is een operatie om een deel van het hart, een klep genaamd, te vervangen door een prothese wanneer deze defect is. Deze chirurgische ingreep is onder andere essentieel voor de behandeling van verschillende valvulopathieën zoals aortastenose ofmitralisinsufficiëntie.

Er zijn twee manieren om een defecte klep te vervangen: biologische kleppen en mechanische kleppen. Het eerste type klep wordt gemaakt van dierlijk weefsel , zoals dat van varkens of koeien. Deze klep vermindert onder andere het risico op bloedstolsels en de noodzaak van antistollingsbehandeling. De levensduur is echter tussen de 10 en 20 jaar.

Mechanische kleppen zijn gemaakt van metaal of kunststof van chirurgische kwaliteit. Deze kleppen hebben het voordeel dat ze een leven lang meegaan, maar vereisen levenslange antistollingsbehandeling om stolsels te voorkomen.

Lees ons rapport over de behandeling van de ziekte van Parkinson in Turkije

Alternatieve behandelingen voor hartklepvervanging

Er zijn andere oplossingen die aangeboden kunnen worden, afhankelijk van de toestand van de klep. De cardioloog kan bijvoorbeeld een klepreparatie voorstellen, een minder invasieve procedure. Maar dit kan alleen worden uitgevoerd als de klep kan worden hersteld in plaats van vervangen.

Hij kan ook kiezen voor transkatheter aortaklepvervanging of TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implantation). Deze methode is voorbehouden aan patiënten met een hoog operatierisico. Hiermee kan de aortaklep worden vervangen zonder de borstkas te openen.

Deze opties maken het onder andere mogelijk om de behandeling aan te passen aan de specifieke behoeften en omstandigheden van elke patiënt. Turkije, met zijn moderne medische infrastructuur en gerenommeerde cardiologische specialisten, biedt oplossingen op maat voor elk individueel geval.

Onder welke omstandigheden kan een hartklepvervanging in Turkije nodig zijn?

Een hartklepvervanging is nodig om ernstige hartaandoeningen zoals stenose en insufficiëntie van de hartkleppen te behandelen. Dit zijn aandoeningen waarbij de hartkleppen niet goed functioneren. Hierdoor wordt de bloedstroom aangetast en neemt het risico ophartfalen toe.

Hartklepaandoeningen kunnen aangeboren zijn of met de leeftijd ontstaan, wat leidt tot vernauwing of falen van de kleppen. Daarnaast lijdt ongeveer 15% van de mensen boven de 75 aan aortavernauwing, een van de belangrijkste redenen om een klepvervanging nodig te hebben.

Patiënten die last hebben van pijn op de borst, kortademigheid, vermoeidheid, hartkloppingen en soms bewustzijnsverlies, kunnen de klepvervanging nodig hebben.

Hoe wordt de operatie uitgevoerd?

De klinieken in Istanbul zijn uitgerust met de modernste medische technologie, zodat internationale patiënten volledige en veilige zorg krijgen. Van voorbereiding tot herstel wordt u begeleid door enkele van de meest bekwame hartchirurgen ter wereld.

Voorbereiding op de operatie

Voor de operatie zijn verschillende preoperatieve onderzoeken nodig. U moet een echocardiogram, hartkatheterisatie en bloedonderzoek ondergaan om de algemene conditie van uw hart en de werking van de hartkleppen te beoordelen.

Het is ook nodig omte stoppen met bepaalde medicijnen zoals anticoagulantia om het risico op bloedingen tijdens de operatie te verkleinen. U wordt gevraagd om de chirurg en het medisch team te raadplegen om de details van de operatie te bespreken en antwoord te krijgen op eventuele vragen.

De operatie

De operatie zelf duurt over het algemeen tussen de 3 en 6 uur, afhankelijk van de gebruikte techniek.

  • Bij een openhartoperatie wordt een hart-longmachine gebruikt om de bloedcirculatie in stand te houden terwijl de chirurg de defecte klep vervangt.
  • Bij een transkatheter vervanging van de aortaklep wordt de nieuwe klep via een liesslagader ingebracht.

Herstel

Na de operatie verblijft u een paar dagen op de intensive care zodat het medische team u beter kan controleren. Tijdens het herstel ondergaat u hartrevalidatie en neemt u medicijnen.

De artsen zullen ook regelmatig medische controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat de nieuwe klep goed werkt en om mogelijke complicaties in de gaten te houden.

Waarom Turkije kiezen voor een hartklepvervanging?

Turkije is een populaire bestemming voor hartklepvervanging geworden, vooral vanwege deervaring van de Turkse hartchirurgen. Internationale patiënten zijn gerustgesteld in de handen van zorgprofessionals die in de beste scholen zijn opgeleid.

Bovendien zijn de klinieken in Istanbul uitgerust met de nieuwste medische technologie. Hierdoor kunnen ze zorg van topkwaliteit bieden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over hartklepvervanging

Hoe lang kan ik in Turkije blijven voor een hartklepvervanging?

U verblijft ongeveer 2 tot 4 weken in Turkije: een paar dagen voor pre-operatieve onderzoeken, 1 tot 2 weken voor opname in het ziekenhuis en 1 tot 2 weken voor revalidatie en postoperatieve follow-up.

Wat zijn de resultaten van hartklepvervanging in Turkije?

U voelt de effecten van de operatie al vanaf de eerste weken. Patiënten merken over het algemeen een verbetering van hun levenskwaliteit en een vermindering van hun symptomen.

Is de operatie pijnlijk?

Zoals bij elke operatie kunt u wat ongemak voelen als u wakker wordt. De pijn wordt tijdens en na de operatie behandeld met pijnstillers, met intensieve zorg om uw comfort te garanderen.

Kan ik alleen reizen voor deze operatie?

Vanwege het herstel en de complexiteit van de operatie is het raadzaam om voor een hartklepvervanging in Turkije begeleid te worden. Dit geeft u de steun die u nodig heeft om te herstellen.

Zijn er dieetbeperkingen na de operatie?

Het kan namelijk nodig zijn om uw dieet aan te passen om uw herstel te ondersteunen. Dit is ook essentieel om uw algehele gezondheid van het hart te verbeteren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn normale activiteiten kan hervatten?

De hervatting van normale activiteiten varieert van patiënt tot patiënt, maar de meesten kunnen na 6-8 weken herstel weer een actieve levensstijl aannemen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️