Harttransplantatie in Turkije

Overweegt u een harttransplantatie in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle operatie in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over een harttransplantatie in Turkije en helpt u een operatie te boeken bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een arts.

De kosten van een harttransplantatie in Turkije

De kosten van een harttransplantatie in Turkije liggen over het algemeen tussen €90.000 en €175.000. Deze prijs kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de reputatie van het ziekenhuis, de expertise van het chirurgische team, de duur van het verblijf in het ziekenhuis en de postoperatieve zorg, waaronder levenslange immunosuppressieve medicatie.

Harttransplantatie in Turkije 135.000 €

Inleiding

Wanneer het hart zijn taak niet meer kan uitvoeren, wordt er gesproken van hartfalen. Deze toestand kan verergeren. Uiteindelijk ontwikkelt de patiënt ernstig terminaal hartfalen. In dit stadium kan alleen een harttransplantatie het leven van de patiënt redden. De patiënt wordt daarom een kandidaat voor eenharttransplantatie. Er wordt gewacht tot er een compatibel transplantaat beschikbaar is. Anders kan de implantatie niet worden uitgevoerd.

Een donor vinden is één ding, de operatie tot een succes maken is iets heel anders. Harttransplantatie is een complexe medische procedure. Veel internationale patiënten hebben zich tot Turkije gewend voor de operatie. Het land is de belangrijkste bestemming voor orgaantransplantaties en voor medisch toerisme in het algemeen.

Het land aan de Bosporus doet er alles aan om patiënten hoogwaardige zorg te bieden. Een harttransplantatie in Turkije is een groot avontuur.

Wat is een harttransplantatie in Turkije?

Een harttransplantatie in Turkije is de oplossing voor ernstig hartfalen. Deze aandoening kan niet behandeld worden met medicijnen of andere conventionele medische technieken . Het verwijst naar het onvermogen van het hart om het bloed normaal te pompen. Dit orgaanfalen kan een aantal oorzaken hebben:

  • Virale infectie van de hartspier,
  • Onbehandelde ernstige arteriële hypertensie,
  • Misvorming van het hart,
  • Hartklepaandoening,
  • Alcoholisme
  • Drugsverslaving, enz.

Een harttransplantatie is een zeer complexe chirurgische ingreep. Het zieke hart moet worden verwijderd en er moet een orgaan zonder de minste afwijking van een donor worden geïmplanteerd. De donor is meestal een persoon die hersendood is.

De lijst met harttransplantatiekandidaten in Frankrijk is vrij lang. De meesten zijn van hoge leeftijd. Ze zijn 74 jaar en ouder. Opgemerkt moet worden dat harttransplantaties in Turkije geschikt zijn voor alle patiëntprofielen, mannen en vrouwen, inclusief baby’s.

Lees ons artikel over radiotherapie in Turkije.

Hoe wordt een harttransplantatie in Turkije uitgevoerd?

Voorbereiding

Een harttransplantatie wordt uitgevoerd in een ziekenhuis of kliniek. De patiënt moet een afspraak maken voor een eerste consult. Een multidisciplinair medisch team neemt de patiënt onder zijn hoede. Er wordt een grondig evaluatieproces uitgevoerd. Dit omvat

  • Medische onderzoeken zoals bloedtests en beeldvormingstests,
  • Psychologische beoordelingen.

De procedure stelt de medische staf in staat om het profiel van de patiënt te bepalen. Dit vergemakkelijkt het zoeken naar een compatibele donor. De patiënt wordt op de wachtlijst voor harttransplantatiekandidaten in Turkije geplaatst.

Als er een donor beschikbaar komt, wordt de ontvanger onmiddellijk op de hoogte gebracht. Hij of zij wordt in het ziekenhuis verwacht en er wordt een pre-operatieve controle uitgevoerd zodra hij of zij arriveert. Dit bepaalt of de patiënt de transplantatie kan ondergaan.

De operatie

Een harttransplantatieoperatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd in een Turkse kliniek. Het medische team begint met het plaatsen van de patiënt in de extracorporale circulatie. Dit houdt in dat de patiënt wordt aangesloten op een machine die tijdelijk voor de bloedsomloopfunctie van het hart zorgt.

Vervolgens maakt de chirurg een incisie. Het zieke hart wordt dan verwijderd. Het dak van de linkerboezem en de 4 longaders blijven echter behouden. De deskundige zal vervolgens het geprepareerde transplantaat aan de boezem bevestigen. De hartslag en bloedsomloop zouden weer normaal moeten worden. Als dit het geval is, hecht de chirurg de borstkas van de patiënt dicht. Tijdens de operatie verliest de patiënt veel bloed. Hij zal daarom ook een bloeddonor nodig hebben.

Deoperatie kan tussen de 4 en 10 uur duren. De patiënt wordt vervolgens overgebracht naar een intensivecareafdeling. Streng medisch toezicht is vereist.

Lees ons verslag over chemotherapie in Istanbul.

Herstel

De patiënt krijgt een aantal medische behandelingen om complicaties te voorkomen. Levenslang gebruik van een immunosuppressivum is ook vereist. Dit medicijn onderdrukt het immuunsysteem, dat het donorhart als een vreemd lichaam beschouwt en aanvalt.

Na een harttransplantatie moeten patiënten ook een gezondere levensstijl aannemen. Dit zal het herstel versnellen. Ze moeten :

  • Matige lichaamsbeweging nemen,
  • Een uitgebalanceerd dieet eten,
  • Tabak en alcohol vermijden,
  • Zorg dragen voor hun lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Een harttransplantatie in Turkije is de beste behandeling die beschikbaar is. Het is echter niet zonder risico. Er kunnen complicaties en bijwerkingen optreden, zoals:

  • Infectie,
  • Bloedingen die verband houden met de operatie,
  • De vorming van bloedstolsels die leiden tot een hartaanval of beroerte,
  • Nierfalen,
  • Afstoting van het donorhart,
  • Verhoogde vatbaarheid voor bacteriën en andere ziekten als gevolg van het gebruik van afweeronderdrukkende medicijnen.

Lees ons dossier over beenmergtransplantaties in Turkije.

Waarom een harttransplantatie in Turkije?

Er zijn verschillende redenen waarom internationale patiënten voor een harttransplantatie in Turkije zouden kunnen kiezen. Ten eerste heeft het land een moderne gezondheidszorg van topklasse. De ziekenhuizen zijn ook geaccrediteerd. Ze voldoen dus aan de veiligheids- en kwaliteitsnorm van JCI (Joint Commission International).

Deze instellingen zijn uitgerust met de modernste medische technologie. De veiligheid van patiënten is gegarandeerd. Bovendien heeft het medische team uitgebreide expertise en ervaring in orgaantransplantatie. Turkije is inderdaad beroemd op het gebied van :

  • Niertransplantatie,
  • Harttransplantatie,
  • Plasma-uitwisseling,
  • Haartransplantaties, waarbij haarzakjes op kale plekken worden geïmplanteerd om haaruitval te verhelpen, enz.

Bovendien kunnen internationale patiënten nu profiteren van hulp bij het organiseren van hun medische reis. Accommodatie, vluchten, transfers van en naar de luchthaven, behandelingskosten en vertaaldiensten zijn allemaal inbegrepen in het pakket dat door de specialisten wordt aangeboden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over harttransplantaties in Turkije

Hoeveel kost een harttransplantatie in Turkije?

Een aantal factoren zijn van invloed op de kosten van een harttransplantatie in Turkije. Deze omvatten het gekozen hotel, de kwaliteit van het ziekenhuis, complicaties tijdens de operatie, enz. De prijs varieert tussen €90.000 en €175.000

Wat is het succespercentage?

Elk jaar komen veel patiënten van over de hele wereld naar het land voor een harttransplantatie. De meesten van hen hebben het resultaat zeer gewaardeerd en zijn weer volledig gezond. Ze hebben weer een normaal leven kunnen leiden. Turkse ziekenhuizen gaan prat op een succespercentage van 93%.

Hoe lang duurt het om een donor te vinden?

De wachttijden kunnen lang zijn. Dit hangt af van het profiel van de patiënt, met name zijn bloedgroep en grootte. De kans om een donor te vinden blijft echter groot in Turkije. Het Turkse ministerie heeft verschillende stappen ondernomen om orgaandonatie aan te moedigen.

Wat is het beste land voor een harttransplantatie?

Harttransplantaties kunnen worden uitgevoerd in Thailand, Hongarije, Spanje of Tsjechië. Turkije blijft echter de beste bestemming. Het kan patiënten tevreden stellen met zijn goedkope behandeling en hoogwaardige medische diensten.

Wat is de verblijfsduur voor een harttransplantatie in Turkije?

Het hangt af van de beschikbaarheid van de donor, het resultaat van de procedure en het genezingsproces. U moet er ook rekening mee houden dat de arts voor regelmatige follow-up moet zorgen. U moet minstens drie maanden in Turkije blijven.

Hoe maak je een succes van je medisch toerisme project in Turkije?

Medisch toerisme in Turkije is een snelgroeiende sector. Het geeft internationale patiënten toegang tot volledige hulp bij het organiseren van hun reis. Er wordt voor alles gezorgd.


‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️