Multiple sclerose behandeling in Turkije

Overweegt u een multiple sclerose behandeling in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle therapie in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over de behandeling van multiple sclerose in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een arts.

Prijs van multiple sclerose behandeling in Turkije?

De kosten van een multiple sclerose behandeling in Turkije variëren tussen €4.500 en €6.500. De prijs varieert afhankelijk van het type operatie, de operatiemethode, de duur van de behandeling, de prijs van medicijnen, de ervaring en reputatie van de chirurgen en de kosten die de kliniek of het ziekenhuis in rekening brengt.

Multiple sclerose behandeling in Turkije 5400 €

Inleiding

Multiple sclerose (MS) wordt geassocieerd met het slecht functioneren van het immuunsysteem. De ziekte veroorzaakt aanzienlijke schade aan het centrale zenuwstelsel. De oorzaak is op dit moment nog onbekend. Maar de symptomen zijn vrij ernstig. Na verloop van tijd kunnen er complicaties optreden.

MS-patiënten moeten toegang hebben tot medische zorg van betere kwaliteit. Er is geen behandeling die volledige genezing biedt. Artsen behandelen vaak de symptomen. Ze proberen ook de aanvallen te vertragen en de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren.

De behandeling van multiple sclerose in Turkije wordt erkend als zeer effectief. Het land heeft veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van medisch onderzoek. Lokale wetenschappers hebben geavanceerde therapieën kunnen ontwikkelen. Daarom komen internationale patiënten naar Turkije voor behandeling.

Wat is de behandeling voor multiple sclerose in Turkije?

Multiple sclerose begrijpen

Multiple sclerose wordt gekenmerkt door een afwijking in het immuunsysteem. Het immuunsysteemvalt de hersenen en het ruggenmergaan. Zonder aanwijsbare reden creëert het een ontstekingsproces dat myeline vernietigt. Myeline is het omhulsel rond de zenuwdraden dat de berichten tussen de organen en het zenuwstelsel doorgeeft.

MS komt voor tussen de 35 en 40 jaar. A priori is de incidentie hoger bij vrouwen dan bij mannen. De eerste symptomen verschijnen plotseling. Ze variëren naargelang het gebied van de hersenen en het ruggenmerg dat aangetast is. Over het algemeen ontwikkelt de patiënt :

  • Visuele stoornissen,
  • Sensorische problemen,
  • Een cognitief probleem,
  • Vermoeidheid
  • Urineproblemen.

Symptomen kunnen binnen 24 uur verdwijnen. Maar ze kunnen ook dagen of weken aanhouden. Elke nieuwe MS-aanval gaat vaak gepaard met nieuwe symptomen. Deze omvatten

  • Hevige hoofdpijn,
  • Gehoorverlies,
  • Ademhalingsproblemen,
  • Vasculaire problemen,
  • Angst,
  • Depressie.

Lees ons dossier over de behandeling van longkanker, prostaatkanker en hersentumor in Turkije.

MS behandeling in Turkije

Er moet benadrukt worden dat MS in 20 tot 25% van de gevallen een goedaardige ziekte is. Dit betekent dat er geen sprake is van voortdurende progressie. Patiënten lopen geen risico op ernstige gebreken. Soms verloopt de ziekte echter snel. De patiënt ontwikkelt dan al snel invaliderende symptomen.

Wetenschappelijke vooruitgang heeft geleid tot verbeteringen in de behandeling van multiple sclerose in Turkije. Turkse experts hebben geavanceerde, effectievere therapieën met minder bijwerkingen ontwikkeld. Veel hiervan zijn goedgekeurd. Sommige behandelingen kunnen zelfs een einde maken aan de disfunctie van het immuunsysteem.

Wie kan er baat hebben bij een multiple sclerose behandeling in Turkije?

Elke patiënt kan baat hebben bij een multiple sclerose behandeling in Turkije. Het land biedt geavanceerde therapieën en ervaren artsen. Zij zijn in staat om de juiste behandeling voor een patiënt te bepalen, afhankelijk van zijn leeftijd en de symptomen die hij ervaart.

Hoe wordt de behandeling van multiple sclerose in Turkije uitgevoerd?

Voorbereiding

De behandeling van multiple sclerose in Turkije begint altijd met een diagnose. Opgemerkt moet worden dat de behandeling van mensen met MS de specialiteit is van een deskundige in neurologie. Patiënten die voor een medische behandeling naar Turkije reizen, moeten daarom een neuroloog raadplegen. Deze specialist begint aan een complex diagnostisch proces. Dit omvat :

  • Een eerste gesprek om de eerste tekenen en eventuele uitlokkende factoren te identificeren,
  • Een klinisch onderzoek om de pijnen te identificeren die met de MS-aanval geassocieerd worden,
  • Een neurologisch onderzoek om verschillende functies te analyseren, zoals coördinatie, beweging, evenwichtsgevoel, enz,
  • Instrumentele onderzoeken waaronder MRI, bloedonderzoek en mogelijke testen.

Behandeling

Op basis van de diagnose zal de neurologiespecialist een behandelplan opstellen. Mensen met sepsis profiteren dus van gepersonaliseerde zorg. De eerste aanpak bestaat uit medicamenteuze behandeling gericht op :

  • Het terugvalpercentage te verlagen,
  • De progressie van de ziekte te beperken,
  • Het risico op hersenatrofie te verminderen,
  • Ernstige invaliditeit te voorkomen.

De medicamenteuze behandeling voor multiple sclerose is zeer agressief. Injecteerbare, infuus- of orale geneesmiddelen bevatten krachtige actieve ingrediënten.

Soms is de tussenkomst van een neurochirurg nodig. Hij past een specifieke behandeling toe die bekend staat als autologe stamceltransplantatie. Het doel hiervan is om de disfunctie van het immuunsysteem te corrigeren.

De beschadigde cellen moeten daarom worden vervangen door stamcellen. Deze worden uit navelstrengen gehaald. Het proces vermindert schade aan de hersenen en het ruggenmerg.

Donormoeders ondergaan onderzoeken om hun medische geschiedenis te controleren. De gedoneerde navelstrengen worden ook aan een strenge analyse onderworpen. Dit proces wordt gebruikt om de beste stamcellen te identificeren.

Specialisten kunnen ook rekenen op het gebruik van alternatieve therapieën om de levenskwaliteit van MS-patiënten te verbeteren, zoals :

  • Ayurvedische behandeling uit India,
  • Fysiotherapie,
  • Matige fysieke activiteit zoals yoga of Tai Chi,
  • Ergotherapie,
  • Logopedie.

Herstel

Als de arts voor stamceltransplantatie heeft gekozen, moet de patiënt in het ziekenhuis blijven. Ze zullen strenger medisch toezicht en verschillende vormen van medische zorg nodig hebben.

Waarom kiezen voor multiple sclerose behandeling in Turkije?

Er is een groeiende vraag naar multiple sclerose behandeling in Turkije. Het land heeft patiënten aangetrokken met zijn technologische vooruitgang op medisch gebied. Er zijn verschillende ziekenhuizen die behandeling voor multiple sclerose aanbieden. Ze bevinden zich in de belangrijkste steden, waaronder Istanbul, Ankara, Antalya en Izmir. Deze instellingen hebben een veelzijdige neurologische afdeling . De afdeling bestaat uit :

  • Psychologen,
  • Neurologen
  • Huisartsen
  • Verpleegkundigen,
  • Specialisten in alternatieve behandelingen, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten en revalidatie-experts.

BiruniUniversity Hospital is een van de hoogst aangeschreven gezondheidscentra. Deze multispecialistische zorginstelling heeft certificaten ontvangen van internationale kwaliteitsorganisaties.

De beoordelingen van patiënten over de behandeling van multiple sclerose in Turkije zijn ook positief. Ze hebben een interessante ervaring gehad. Bovendien zijn de kosten van de behandeling aantrekkelijk.

Hoeveel kost een multiple sclerose behandeling in Turkije?

Het ondergaan van een multiple sclerose behandeling in Turkije is een voordelige keuze. Het land hanteert namelijk een redelijk tarief dat varieert afhankelijk van:

  • De gekozen therapie,
  • De reputatie van het ziekenhuis,
  • Transport- en verblijfskosten,
  • Medische kosten, enz.

Mensen met multiple sclerose kunnen gebruik maken van ons reisbureau dat gespecialiseerd is in medisch toerisme in Turkije. Zij kunnen dan profiteren van een veel voordeliger pakket. Het aanbod in kwestie omvat de prijs van het verblijf en de kosten van de behandeling.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over multiple sclerose

Doet de behandeling van multiple sclerose in Turkije pijn?

Turkse ziekenhuizen bieden hoogwaardige zorg om het comfort van patiënten te garanderen. Patiënten voelen geen pijn, zelfs niet tijdens zware behandelingen zoals stamceltransplantaties.

Wat is het succespercentage van de behandeling?

Turkije biedt een betere behandeling voor MS-patiënten. Het succespercentage is zeer hoog. Er worden geavanceerde therapieën gebruikt. Ze zijn effectief en leiden tot een aanzienlijke verbetering van de levensverwachting van patiënten.

Wat is de minimale verblijfsduur in Turkije voor behandeling van multiple sclerose?

De duur van het verblijf in Turkije hangt af van het type behandeling dat de arts heeft bedacht. Patiënten blijven over het algemeen twee dagen in het ziekenhuis. Daarna blijven ze een paar dagen in hun hotel om te herstellen. Al met al is het dus nodig om tijdens de MS-behandeling minstens drie weken in Turkije te blijven.

Wat zijn de risico’s van een behandeling tegen multiple sclerose in Turkije?

De expertise van het medische team, waaronder Turkse neurologiespecialisten, vermindert de kans op complicaties. Er is weinig risico op het ontwikkelen van ernstig letsel. Alleen de bijwerkingen van de medicijnen zijn te vrezen.

Wat is het beste land voor de behandeling van multiple sclerose?

Verschillende landen zoals Zuid-Korea, India en Spanje kunnen MS-patiënten een effectieve behandeling bieden. Maar Turkije blijft de beste bestemming. Het heeft een voorsprong op het gebied van therapieën.

Wat is de beste manier om naar Turkije te reizen voor een behandeling tegen multiple sclerose?

Patiënten kunnen met een gerust hart op reis gaan als ze besluiten gebruik te maken van de diensten van een bureau dat gespecialiseerd is in medische reizen naar Turkije. Wij zorgen voor vervoer, accommodatie, een vertaler om taalbarrières te vermijden, behandeling, enz.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️