Pacemakerimplantatie in Turkije

Wilt u meer weten over het laten implanteren van een pacemaker in Turkije? Deze uitgebreide gids bevat alle informatie die u over het onderwerp moet weten. Kosten, operatie, postoperatieve zorg, we leggen het allemaal uit! Aarzel niet om uw gratis offerte aan te vragen om een nauwkeurige schatting te ontvangen en de beste prijs te krijgen voor een Pacemaker implantatie in een van de beste klinieken in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over Pacemaker implantatie in Turkije en helpt u een operatie te boeken bij deskundige chirurgen. Deze inhoud is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een professional uit de gezondheidszorg.

Hoeveel kost het om een pacemaker te laten implanteren in Turkije?

Een pacemaker implanteren in Turkije kost tussen de €5.000 en €10.000, afhankelijk van het type pacemaker en de reputatie van de kliniek. Een groot aantal internationale patiënten kiest ervoor om een pacemaker in Turkije te laten implanteren, deels omdat de prijzen veel lager zijn dan in Europese landen.

Pacemaker implantatie5000 €

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom de prijzen voor pacemakerimplantaties in Turkije lager zijn dan in andere landen Er zijn verschillende redenen voor dit prijsverschil:

  • De wisselkoers is gunstig voor patiënten met euro’s, dollars of Britse ponden.
  • De algemene kosten van levensonderhoud zijn lager.
  • De Turkse overheid moedigt medische klinieken aan om met een internationale klantenkring te werken.
  • De concurrentie op medisch gebied is erg sterk in Turkije, wat de prijzen drukt.

Alles wat u moet weten over het implanteren van een pacemaker in Turkije

Een pacemaker wordt geïmplanteerd om onregelmatige hartritmes te reguleren of om schade aan het hart door bijvoorbeeld een hartaanval te behandelen. Deze operatie werd voor het eerst uitgevoerd in de jaren 1950.

Sindsdien is de implantatieprocedure aanzienlijk geëvolueerd, profiterend van de vooruitgang in medische technologie en chirurgische praktijken. Zoals met een groot aantal medische operaties het geval is, is Turkije zeer geavanceerd op dit gebied en beschikt het over gespecialiseerde klinieken.

Wat is een pacemaker?

Een pacemaker is een medisch apparaat dat elektrische impulsen genereert om het hart te stimuleren en te ondersteunen. Het vervangt de natuurlijke elektrische signalen en reguleert de hartslag van patiënten met een te lage hartslag.

Praktisch gezien is het een klein, zeer licht metalen apparaatje dat met draden op het hart wordt aangesloten. Het wordt dicht bij het hart, onder het sleutelbeen, geplaatst.

Er bestaan verschillende soorten pacemakers die afhankelijk van de behoeften van de patiënt worden gebruikt:

  • Eenkamerpacemakers: Deze pacemakers hebben een elektrische draad die verbonden is met één kamer van het hart, meestal de rechterhartkamer. Ze worden gebruikt om hartgeleidingsproblemen te behandelen.
  • Tweekamerpacemakers: Deze pacemakers hebben twee draden, één verbonden met de boezem en de andere met de hartkamer. Ze maken een nauwkeurigere synchronisatie van het samentrekken van de hartkamers mogelijk, wat gunstig is voor bepaalde soorten hartritmestoornissen.
  • Biventriculaire: Deze pacemakers worden gebruikt bij patiënten met hartfalen en disfunctionele samentrekking van de hartkamers. Ze stimuleren beide hartkamers tegelijkertijd om de synchronisatie en efficiëntie van het samentrekken van het hart te verbeteren.

Lees ons dossier over hartklepvervanging in Turkije.

Waarom kiezen voor Turkije?

Kiezen voor Turkije voor pacemakerimplantatie is om verschillende redenen een zeer goede beslissing:

  • De expertise van Turkse chirurgen: Turkije is een van de landen met de beste chirurgen ter wereld. Ze zijn over het algemeen gespecialiseerd in één soort operatie, omdat er een enorm aantal chirurgen in Turkije is. Hierdoor kunnen ze uitblinken in hun specialiteit.
  • Turkse kliniektechnologie : Turkse klinieken en ziekenhuizen zijn uitgerust met de modernste technologie. In tegenstelling tot Frankrijk, waar openbare ziekenhuizen hun apparatuur zo lang mogelijk bewaren om geld te besparen, wordt deze in Turkije voortdurend vernieuwd om de technologische vooruitgang bij te houden.
  • Kosten: Mede dankzij de sterke concurrentie op medisch en esthetisch gebied in Turkije zijn de prijzen van operaties veel lager dan in Frankrijk en onze buurlanden.
  • Medische reis: Als u voor Turkije kiest, kunnen internationale patiënten profiteren van een all-inclusive medisch verblijf (operatie, accommodatie, vervoer, medicatie, follow-up). Voor degenen die kiezen voor een ziekenhuis in Istanbul, zoals het Memorial Atasehir Hospital, is het een kans om deze prachtige stad te bezoeken.

Voor wie is deze operatie bedoeld?

De implantatie van een pacemaker in Turkije wordt aanbevolen voor mensen die lijden aan hartritmestoornissen die hun levenskwaliteit en gezondheid aantasten. Deze operatie is gunstig voor

  • Personen bij wie het hart te snel, te langzaam of onregelmatig klopt, wat vermoeidheid, duizeligheid of zelfs ademhalingsproblemen kan veroorzaken.
  • Personen bij wie hartritmestoornissen niet met medicijnen behandeld kunnen worden.
  • Patiënten bij wie de hartritmestoornis de goede werking van vitale organen zoals de hersenen of de nieren beïnvloedt, of het risico op ernstige complicaties zoals een beroerte of hartaanval verhoogt.

Wat is de procedure voor het implanteren van een pacemaker in Turkije?

We begrijpen dat een hartoperatie voor sommige mensen een bron van zorg kan zijn. Laat ons u een praktische uitleg geven over hoe een pacemaker in Turkije geïmplanteerd wordt. U zult zien dat het eigenlijk een veilige operatie is, die niet veel beperkingen met zich meebrengt!

Het eerste consult

Voordat de pacemaker wordt geplaatst, ontmoeten patiënten een cardioloog om de details van de operatie te bespreken. De cardioloog bestudeert de medische voorgeschiedenis van de patiënt en beslist welk type pacemaker het meest geschikt is. Tijdens dit consult kunt u alle vragen stellen die u wilt om de procedure te begrijpen en uzelf gerust te stellen.

De dag van de operatie

Op de dag van de operatie worden patiënten ontvangen in de kliniek of het ziekenhuis waar de ingreep zal plaatsvinden. Onder plaatselijke verdoving maakt de chirurg een incisie onder het sleutelbeen, dicht bij het hart, om toegang te krijgen tot een ader.

Via deze incisie worden de draden naar het hart geleid, waar ze aan de hartwanden worden bevestigd. Er wordt een klein zakje in de huid gemaakt om de pacemaker in te brengen, waarna de draden worden aangesloten. Zodra de implantatie voltooid is, wordt de incisie gesloten.

De implantatie duurt maximaal één tot twee uur en is niet pijnlijk, in tegenstelling tot wat u misschien zou denken. Bovendien laat het slechts een klein litteken van ongeveer 5 centimeter achter.

Postoperatieve zorg

Na de operatie worden patiënten tijdens de herstelfase nauwlettend in de gaten gehouden. De artsen controleren of het hartritme correct is en of de pacemaker correct geprogrammeerd is volgens de behoeften van uw hart. Tot slot krijgt u enkele instructies om u te helpen sneller te genezen:

  • Vermijd intensief sporten en het dragen van zware lasten gedurende een maand.
  • Vermijd plotselinge bewegingen met uw linkerarm, in het bijzonder het niet optillen van uw arm boven uw schouder gedurende een paar weken.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen over het laten plaatsen van een pacemaker in Turkije

Wat mag niet met een pacemaker?

Er zijn geen echte verboden wanneer u een pacemaker heeft, alleen een paar aanbevelingen die u moet opvolgen om de pacemaker in goede conditie te houden. Beperk bijvoorbeeld activiteiten die het apparaat kunnen beschadigen, zoals gevechtssporten.

Waar kan ik mijn pacemaker laten aanmeten?

Veel landen hebben klinieken die pacemakerimplantaties aanbieden, maar wij raden Turkije aan. Niet in de laatste plaats omdat het land hoogwaardige medische diensten biedt tegen concurrerende prijzen, de faciliteiten modern zijn en de Turkse artsen hooggekwalificeerd zijn.

Wat is de procedure voor het implanteren van een pacemaker in Turkije?

Een pacemaker implantatie in Turkije duurt één tot twee uur, waarbij een chirurg een kleine incisie in de patiënt maakt onder het sleutelbeen, dicht bij het hart, om de pacemaker in te brengen. De operatie is pijnloos dankzij de plaatselijke verdoving.

Wat zijn de nadelen van een pacemaker?

Het hebben van een pacemaker kan enkele kleine ongemakken met zich meebrengen, maar deze hebben geen al te grote invloed op het dagelijks leven van de patiënt. De batterij van de pacemaker moet bijvoorbeeld van tijd tot tijd vervangen worden en bepaalde sporten, zoals vechtsporten, worden afgeraden.

Wat zijn de alternatieven voor het implanteren van een pacemaker om hartritmestoornissen te behandelen?

Alternatieven voor het implanteren van een pacemaker zijn onder andere het behandelen van hartritmestoornissen met medicijnen. Het langdurig innemen van dit soort medicatie kan echter tot ernstige bijwerkingen leiden.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen nadat ik een pacemaker heb laten plaatsen?

Een paar weken na de implantatie is het belangrijk om plotselinge bewegingen van de linkerarm te vermijden en om te zware fysieke activiteiten zoals intensief sporten en zware lasten dragen te vermijden. Als u deze aanbevelingen opvolgt, zal dit het genezingsproces niet vertragen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️