Spinale chirurgie in Turkije

Overweegt u een wervelkolomoperatie in Turkije? Deze ultieme gids bevat alles wat u moet weten over de procedure, het herstel en de kosten in Istanbul. Vraag een offerte aan en krijg de beste prijs voor een succesvolle operatie in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over wervelkolomchirurgie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Turkse chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een arts.

Hoeveel kost een operatie aan de wervelkolom in Turkije?

De kosten van een wervelkolomoperatie in Turkije variëren tussen €3.200 en €25.000. De prijs varieert afhankelijk van het type operatie, de operatiemethode, de duur van de behandeling, de kosten van medicijnen, de ervaring en reputatie van de chirurgen en de kosten die de kliniek of het ziekenhuis in rekening brengt.

Fusie van de lumbale wervelkolom4900 €
Cervicale spinale fusie6500 €
Discectomie3200 €
Laminectomie4500 €
Spinale decompressie4200 €
Minimaal invasieve spinale chirurgie (MISS)4900 €
Scoliose chirurgie13500 €
Implantatie van een ruggenmergstimulator7500 €
Kunstmatige schijfvervanging8700 €

De procedure voor succesvolle wervelkolomchirurgie in Turkije

Veel mensen hebben last van rugpijn. Hun arts stelt meestal een medicijnkuur voor. Dit is soms genoeg om hun lijden te verlichten. Soms worden alternatieve therapieën zoals fysiotherapie aanbevolen. Maar soms werken deze behandelingen niet. In deze gevallen kiest de arts voor een operatie.

Een operatie aan de wervelkolom is een delicate medische procedure. Er is immers een zeer belangrijk deel van het lichaam bij betrokken. De kleinste fout kan ernstige bijwerkingen hebben. Daarom moet u uw chirurg zorgvuldig kiezen.

Turkije begint internationale patiënten aan te trekken voor alle chirurgische behoeften. De kwaliteit van de medische infrastructuur en de competentie van de neurochirurgen zijn de belangrijkste voordelen van het land. Het wordt niet voor niets een leider in medisch toerisme genoemd.

Turkije heeft verschillende ziekenhuizen die gespecialiseerd zijn in spinale chirurgie. Ze zijn geconcentreerd in grote steden zoals Istanbul en Ankara.

Wat is spinale chirurgie in Turkije?

De wervelkolom staat bekend als het skelet van de rug. Het is een geheel van gelede botten die wervels worden genoemd. Deze benige kabel heeft een belangrijke functie. Hij ondersteunt het hoofd en de romp. Medische experts noemen de wervelkolom ook wel de tweede hersenen. De wervelkolom geeft een aantal belangrijke stukjes informatie door aan het zenuwstelsel.

Een probleem met de wervelkolom leidt meestal tot rugpijn. Deze kan ondraaglijk en invaliderend zijn. De beschikbare behandelingen zijn in de eerste plaats bedoeld om de pijn te verlichten.

Als deze therapeutische benaderingen de toestand van de patiënt niet verbeteren , zal de behandelend arts hem of haar doorverwijzen naar een expert in neurochirurgie. Deze kan een meer gedetailleerde diagnose stellen. Zo kunnen ze de oorzaak van het probleem en de ideale behandelingstechniek vaststellen.

Spinale chirurgie in Turkije is de meest geschikte behandeling. Door middel van een operatie kan het medische team de oorzaak van de rugpijn corrigeren.

Lees ons dossier over de prijs van immunotherapie in Istanbul, behandeling van prostaatkanker in Istanbul en behandeling van hersentumoren in Turkije.

Wie moet een rugoperatie in Turkije ondergaan?

Spinale chirurgie in een Turkse medische instelling is geschikt voor mannen en vrouwen die lijden aan acute en aanhoudende rugpijn. Deze procedure neemt de oorzaak van hun lijden weg. De procedure wordt voornamelijk gebruikt om een ziekte of afwijking aan de wervelkolom te behandelen. Dit kan zijn :

  • Een hernia in de nek die de zenuw van het ruggenmerg aantast,
  • Een hernia in de lendenwervel,
  • Vertebrale stenose die compressie van het ruggenmerg veroorzaakt,
  • Een misvorming of vervorming van de wervels,
  • Een tumor,
  • Degeneratieve problemen als gevolg van veroudering van het ruggengraat,
  • Wervelfracturen,
  • Een symptoom van scoliose,
  • Ontwrichtingen,
  • Infecties in de wervelkolom,
  • Structurele defecten,
  • Cervicale fusie, enz.

Wat is de ideale leeftijd of leeftijdsgrens voor een wervelkolomoperatie?

Het is aan de neurochirurg om te controleren of de gezondheid en lichamelijke conditie van de patiënt het toelaten om de operatie te ondergaan. Daarom moet hij een grondige diagnose stellen voordat hij toestemming geeft voor dit type chirurgische behandeling.

Hoe werkt de operatie?

Voorbereiding

Iemand die een wervelkolomoperatie in Turkije wil ondergaan, moet een reeks medische onderzoeken ondergaan. Deze kunnen bestaan uit:

  • Bloedonderzoeken,
  • Röntgenfoto’s van het lichaam,
  • MRI scans,
  • Neurologische testen.

De arts kan soms een lichamelijk onderzoek voorstellen. Hiermee wordt gecontroleerd of de patiënt in goede gezondheid verkeert. Zo weet u zeker dat u de operatie aankunt.

Operatie

Ziekenhuizen en medische centra in Turkije bieden verschillende technieken voor rugoperaties. Deze omvatten

  • Geavanceerde endoscopie, een moderne minimaal invasieve techniek waarbij een kleine incisie van 2 tot 3 mm wordt gemaakt,
  • Discushernia-operatie, bekend als microdiscectomie, waarbij een deel van de wervel wordt verwijderd,
  • Wervelfusie voor chronische rugpijn of degeneratieve veranderingen,
  • Laminectomie om stenose van de lumbale wervelkolom te behandelen,
  • Foraminotomie om de druk op de zenuwen te verlichten.
  • Corpectomie om een fractuur te behandelen, een soort operatie die ook bekend staat als bottransplantatie, waarbij bot wordt verwijderd en vervangen,
  • Schijfvervanging.

Herstel

Na een wervelkolomoperatie in Turkije wordt de patiënt 2 tot 3 uur naar een verkoeverkamer gebracht. Daarna kunnen ze terug naar hun kamer. Het verblijf in het ziekenhuis duurt echter meerdere dagen. Het medische team moet de vooruitgang van de patiënt in de gaten houden.

De patiënt krijgt een reeks medische behandelingen. Deze zijn bedoeld om de pijnbestrijding te verbeteren. Het herstel verloopt over het algemeen snel. Na drie weken kan de patiënt zijn normale activiteiten hervatten.

Wat zijn de risico’s, complicaties en bijwerkingen?

Spinale chirurgie in Turkije staat bekend als een delicate procedure. Tijdens of na de operatie kunnen complicaties optreden. De meest voorkomende zijn

  • Wondinfectie,
  • Aanhoudende pijn,
  • Problemen met de verdoving,
  • Ruggenmergletsel,
  • Pseudoartrose.

Waarom een wervelkolomoperatie in Turkije?

Er zijn verschillende manieren voor patiënten om een einde te maken aan hun rugpijn. Maar kiezen voor een wervelkolomchirurgie in Turkije is een goede optie. U profiteert dan van een behandeling van hoge kwaliteit. Ziekenhuizen in Istanbul beschikken over de beste apparatuur.

Veel chirurgen in Turkije zijn ook gespecialiseerd in neurochirurgie. Ze zijn bekwaam en zeer ervaren. Deze experts kunnen daarom elk type rugoperatie uitvoeren. Toch is de prijs van de behandeling niet duur.

Patiënten kunnen ook profiteren van deze medische reis voor rugchirurgie in Turkije om dit droomland te ontdekken. Er wacht hen een kwaliteitsvol verblijf.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Doet een rugoperatie in Turkije pijn?

De operatie is pijnloos. De patiënt krijgt een algehele narcose. Maar postoperatieve pijn komt voor. Het medische team zorgt er echter voor dat de patiënt zich comfortabel voelt. Ze bieden verschillende behandelingen om het lijden van de patiënt te verlichten.

Wat is het slagingspercentage voor spinale chirurgie in Turkije?

Kiezen voor Istanbul of Ankara voor een rugoperatie is een goede beslissing. Turkije biedt patiënten een betere behandeling. Turkse chirurgen zijn experts op dit gebied. Daarom is het succespercentage van operaties hoog. Het kan oplopen tot 95%.

Hoe lang moet ik in Turkije blijven?

De verblijfsduur voor wervelkolomchirurgie in Turkije hangt af van het type behandeling dat wordt uitgevoerd en de benodigde follow-up tijd. Een grote operatie vereist een lange herstelfase. U zult 6 maanden tot een jaar in het Bosporusland moeten doorbrengen.

Wat is het beste land voor een rugoperatie?

Verschillende landen hebben de titel van toonaangevende bestemming voor spinale chirurgie verdiend. Dit zijn onder andere Spanje, Hongarije, Thailand en India. Maar Turkije onderscheidt zich van de rest. Het wordt vooral gewaardeerd om de expertise van het medische team en de uitstekende infrastructuur. Patiënten kunnen betere zorg krijgen. Patiënten kunnen betere zorg krijgen tegen lagere kosten.

Wat zijn de resultaten van spinale chirurgie in Turkije?

Het volgen van deze gespecialiseerde behandeling in Turkije geeft vaak een bevredigend resultaat. De pijn verdwijnt en het probleem dat de rugpijn veroorzaakt wordt goed behandeld. Het herstel is optimaal als de patiënt de instructies van het medische team opvolgt.

Organiseer je reis naar Turkije

Het organiseren van een medische reis naar Turkije kan ingewikkeld zijn. De beste oplossing is om uw vertrouwen te stellen in een gespecialiseerd bureau. Hun doel is om uw leven gemakkelijker te maken, zowel medisch als toeristisch. Ons bureau biedt een complete service van hoge kwaliteit, inclusief de organisatie van vervoer, accommodatie, behandeling, postoperatieve follow-up en uw verblijf….

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️